Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
HaaS
addikt
Nem tudom mennyire vagy otthon benne, szóval ha mind tudod, akkor bocs:
1. szaladva könnyebben észrevesznek (asszem volt már)
2. nehezebb bakancsokban könnyebben észrevesznek (később változik)
3. fülük is van, aha csörömpöl az armor az gáz
4. ha bármilyen fényt használsz könnyebben észrevesznek
Invisibilityben absz nem látnak, amíg valamit nem akciózol.
Chameleon még rásegít a hide-ra, akció sem befolyásolja a hatását.
Nekem sem volt igazán gondom, de ha csak be kell menned vhova, akkor invis. Egyébként én minden armort le plusz kaméleont ajánlom... mennie kéne. -
Mackósajt
senior tag
Igen, IC-ben megkapod ezeket a helyi alkimista néninél, aki a Thoronir elleni küldetést adja.
Addig is javaslom, hogy szedj sok gombát és virágot!
Nekem az alkímia volt az első kimaxolt skillem. Tuti üzlet, és olyan 200 Int + 200 Alchemy kombóval már olyan italokat lehet készíteni, hogy ketté áll a fülem.
(Varázslattal növeltem az értékeket.) -
Mackósajt
senior tag
Az NPC-k mindegyikének egyedi időrendje van, és a fővárosban sokan nagyon későn bújnak ágyba, de hajnali egy felé többnyire már megbízhatóan alszanak. (Persze vannak, akik pont ilyenkor aktívak.
Ilyenkor sokkal kisebb a valószínűsége, hogy észrevesznek, amikor bemész, mivel az utcák néptelenek. (Meg lehet próbálni az alvókat is kifosztani, nekem megy, de mondjuk nekkem már igencsak magas a sneak.) Egyébként hányas a sneak skilled? -
HaaS
addikt
Ha ezek a fő skilleid amiket használsz, akkor vigyázz... ha gyorsan lépsz szintet (veled a mobok is) nehézkes lehet. Marksman szintlépéshez szvsz veszélyes ilyen értelemben, én csak arra használom, hogy csökkentsem a resistet, attribute-ot, aztán úgyis close combat/magic. (Rohangálás nem kenyerem.)
Egyébként meg ne foglalkozz vele, hanem játszd, sokkal jobb úgy, hogy nem tudod a háttérinfókat. Annyi mod is van, hogy félelmetes... legtöbbjük már cheat.
(Én az első custom karakteremmel megyek, igazából majd mindegy milyen alapskilljeid vannak.Ha egy csapásra akarsz megölni mindent ami utadba kerül akkor olyat érdemes fő skillnek beválasztani, amit még véletlenül sem használsz.)
Kalandra fel!
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
nahh csináltam egy 125. karit is, úgy látszik ezzel találtam meg a játékstílusom..

Light armor + Marksman + Blade + Restoration + Alchemy + Acrobatics + Sneak
a kasztot Shadow-nak neveztem el mint az első karim kasztját de ez jobb lett
a gyengébb csávókákat pl útonálló banditák, goblinok v mik.. szal azokat 1 lövéssel ölöm. az alchemy azért lenne benna buliban, hogy mérgeket készítsek az íjámhoz, de vna 1 kis problem: hogy a faxomba müxik ez?
próbáltam már alembicet meg retortot vagy mit de kell neki vmi.. hogy potit csináljak vele.. 1az hogy azokat hol lehet találni másik hogy mondom nekem nem poti kéne főként hanem méreg.. ? egyébként jó kis kari lesz ez.. a faja Khajit, meow
szal elolvastam a kézikönyvből hogy mozsárra meg mozsártörőre lesz alapból szükségem méreghez: ezeket hol találom melyik boltban? IC Market Disct.ben vmelyik boltban lehet kapni? egyébként ezeket a külön cumókat a guide játékbeli nevén is szólíthatná mert elég hülyén hangzik így.. -
Mackósajt
senior tag
Nem értem. Nekem sosem volt ilyen problémám. Nem mondom, hogy soha nem szúrtak ki az őrök alacsony szinten, de nem volt jellemző. Mások is panaszkodtak már arra, hogy elkapják őket, mikor bemennek valahová, de mindig kiderült, hogy nem lopakodtak.
Ugye nincsenek szemtanúk, amikor feltöröd a zárat? Ugye nem találkozol a tulajdonossal odabennt? Ugye éjszaka mész? És ugye alacsony a sneak skilled?
Egyébként ha már nem tolvajskilles karakterre gyúrtál, akkor sokkal jobban megérné anyagilag romokat fosztogatni.
[Szerkesztve] -
Mackósajt
senior tag
1. Legjobban akkor jársz, ha saját magad főzöd őket. Ráadásul az alkímia nagy pénzkereseti forrás is. Olcsón megvenni nem igazán lehet sehol. Alkudozz, illetve a chorolli-i meg guild alkimistája olcsóbb, mint a fővárosi rablók. Ugyanis alacsonyabb a merkantilism értéke, így jobban le lehet alkudni.
2. Gondolom nem lopakodsz odabenn, így nyilván meghallják, hogy matatsz. A tolvajláshoz nem elég a zártörés skill, sőt, nem is az a legfontosabb hozzá, mivel a zár felnyitása amúgy is a játékos reflexeinek kérdése csak, ha belemegy a minijátékba. Így alacsony zárnyitással is bármilyen zár feltörhető, viszont sneak nem pótolható játékosi képességgel.
Vagyis: ha bent vagy, akkor always run kikapcs (feltételezem egyébként azzal nyomulsz), mivel a futás asszem egészen expert szintig csökkenti a lopakodás hatékonyságát, és lopakodni, lopakodni, lopakodni. Az őröknek nem csak szeme van, füle is.
Szerk: ha atroach csillagjegyet választottál, akkor erősen ajánlott rágyúrni a varázslásra. Annak csillagjegynek van a legtöbb manája, csak épp az újratöltéshez kell ital vagy ráküldött varázslat.
[Szerkesztve] -
fasyrt
őstag
Hali!
Lenne két problémám. Lovag vagyok, + olyan ''mellékbigyulám'' van, ami elnyeli a fele rámküldött varázslatokat, viszont a magicka-m nem töltődik automatice.
1. Imperial Cityben hol tudok venni olcsón ilyen löttyöket, ami életet és magickát tölt fel?
2. Lakatfeltörésben elég gyengus vagyok. Ha még nagy nehezen fel is török egy3 nyelves lakatot (normál lakat) Imperial Cityben, a járőrök fél perc alatt a nyakamon vannak. Annyi idő bent meg nekem nem elég...
Mit rontok el, hogy ilyen hamar rámjönnek? -
válasz
HDR renderin
üzenetére
Nem nehéz, bőven elég egy alapfokú angoltudás hozzá.
És mivel az angol ma már elengedhetetlen mindenhova (hacsak nem akar valaki fizikai munkás lenni), érdemes amúgy is megtanulni. -
Wolverine
félisten
válasz
HDR renderin
üzenetére
Rengeteg a szöveg benne, így a fordítás tudtommal hosszú lesz, de dolgoznak rajta... (lehet, hogy jövő nyárra lesz csak meg...)
-
Mackósajt
senior tag
1. Mit ír a naplód? Valóban ott tartasz, ahol a kép alapján gondolom?
2. Ha ott tartasz, akkor bemész. Azonnal odajön egy szerzetes, és megkérdezi, mit óhajtasz. Megmondod. Megmondja, hogy hol van, akit keresel. Felmész a lépcsőn, és jobbra fordulsz, utána a szobában mégegyszer jobbra, és pont szemben állsz a célszeméllyel, aki olvas. -
Mackósajt
senior tag
-
mcwolf79
veterán
HI ALL!
Magyarítás van már a gémhez
?
THX -
trassher
addikt
a kard jele a sebzést, a toll a súlyát a harmadik jel amit hirtelen nem tudok
az pedig a fegyvered állapotát mutatja. a kenyér meg hasonlók asszem a fatigue gyors visszaállítására jók.(a health alatti csík) fegyvert pedig úgy tudsz kidobni, vagy bármi mást hohy hosszan rákattintasz a cuccra és aztán lerakod ahol van hely. vagyis csak akkor tudsz cuccot kidobni ha elég nagy a tér ahol éppen vagy. fáklyát meg úgy tudsz használni ahogy a fegyvert berakod de ugye csak egykezes fegyóval tudsz egyszerre fáklyázni meg harcolni is. kétkezes fegyó esetén a fegyvert el kell tenned. -
dnelb
veterán
Hello!!!
Már én is játszok ezzel a király játékkal,de egy kis segítségre lenne szükségem
Itt van előttem ez a ház: [link] ,itt mit kell csinálni? Meg elmagyarázná vki nekem,hogy a zsákomban a fegyverek meg páncélok melletti értékek mit jelentenek?Meg hogy mire jó a kenyér meg ilyen ételek...És hogy lehet fáklyával menni?
Bocs a sok kérdésért,de ezeket nem értem tisztán
Köszi a válaszokat!!

-
Mackósajt
senior tag
válasz
HDR renderin
üzenetére
Kijátszás alatt a játék végigvitelét érted?

Elméletileg sosem. Akkor van vége, ha meguntad. Akkor is bóklászhatsz tovább, ha az összes fő és mellékküldetést megoldottad. (Ami mondjuk Oblivionban, ellentétben a Morro-val, nem is olyan képtelen gondolat.) -
HDR renderin
senior tag
sziasztok!!!
azt szeretném megkérdezni hogy miből lehet tudni azt hogy mikor van kijátszva mondjuk??? -
Xelo
addikt
vámpír vok de csatiztam a vámpírölő céhhez
csak a pénz miatt.. nem tudnátok mondani pár jó helyet ahol vannak vámpírok? jahh 8as vagyok 
-
Xelo
addikt
hűhú, van még gonoszság a földön
mivel már Listener vok, nem tudtam hogy mit kezdjek magammal mert ugyebár a questek többségében jót teszünk.. de nem mindig
vmi paranoiás csávó elhivot éjszaka egyik templom mögé hogy beszélni akar velem, amikor odamentem csak egy őr volt ott és kérdezte mi dolgom azzal az őrülttel, és hogy jelentsek neki mindent.. nahh ez a csávó azt hiszi hogy mindenki őt figyeli, ezért kijelöl 3 embert, akinek egy napját végig kell követnem, kivel beszél, figyeli e. senkit sem érdekelt a csávó, sőt nem is követtem őket, de este azt mondtam neki hogy figyelik.. mind3nál.. elég jó lfizetett.. először 100, megint 100, 150 aztán.. azt kérte hogy öljem meg mindet.. megtettem hurrá 1000goldot kaptam.. és már őrült csávó is élhet nyugodtan, MÁR BIZTOS hogy senki sem figyeli 
-
válasz
Sir McMonk
üzenetére
A tuningot tedd vissza alapra, és úgy próbáld ki.
-
Xelo
addikt
megveszem eredetiben az Obliviont
nagyon bejön, adózok a fejlesztőknek..
meg kell a doboza -
Aktive96
tag
válasz
Sir McMonk
üzenetére
hát nekem mondjuk erősebb a gépem, az elején egyszer lefagyott, de akkor tuningoltam, visszaállitottam alapra és minden ok !
-
Sir McMonk
aktív tag
Hi fanok!
2 napja kezdetem el ezt az emberfeletti game-et. Teljesen készen vagyok tőle... Tényleg lenyűgöző. Optimális kompromisszumokat kötve a teljesítmény/látvány ügyben igen elégedett vagyok, marhára élvezhető!
Egyetlen problémám van vele:
Játék közben előfordul, hogy egy-egy ajtón való átlépéskor, és mindig csak olyan kapuknál ahol, egy olyan infos screent vág be loadolás közben, van hogy előjön a Windowsos ''ablakkeret'', és ''klasszikus'' leállásos hibát jelez.
A gond az, hogy mindig más-más kapuknál jelentkezik random, bármikor utána betöltöm a mentést újra, simán átlépek ezeken a kapukon, és időhöz sem tudtam kötni a dolgot, tehát, hogy bizonyos idő után jelentkezne-e.
A konfigomat a konfignál megnézheti az, aki tapasztalt már ilyet, vagy bárki aki tud segíteni.
Ha volt már, csak bráner vagyok és nem találtam meg, pls linkeljetek be!
Üdv -
trassher
addikt
itt a ház amit vettem
[link]
ezek közül a harmadik, Anvil, a szellemkastély
egy kis help a vápíros küldihez
Order of Virtuous Blood
by Dzsí Pí
Ismerkedés az erényes vérűekkel…
Imperial City-ben töltött napjaim során egyszer egy hölgy lépett oda hozzám aki azt kérte tőlem segítsek neki egy kényes ügyben a férjével kapcsolatban. A további információkat a Temple District-ben tudhattam meg egy bizonyos Seridur nevű lakó házában. A házba lépve Gilen, az utcán leszólító hölgy férje fogadott, aki azon nyomban Seridur elé vezetett. Seridur elmondta h ő a vezetője Az Erényes Vérűek Társaságának akik arra tették fel életüket hogy megszabadítsák szeretett Imperial City-jüket az éjszaka friss nyakincákra vadászó vámpíroktól. Egy ,,klubtagsági’’ fejében fel is ajánlottak nekem egy egyszerűnek tűnő quest-et. Imperial City-ben, pontosabban a Temple District-ben él egy Roland Jenseric nevű ember akiről okunk van feltételezni hogy vámpír! Azt ajánlják nézzek el a házába és keressek tisztátalan életvitelére utaló nyomokat. A házba belépve semmi furcsát nem tapasztaltam. Ám miután figyelmesen körbenéztem akkor a mellettem lévő étkező-dolgozó asztalon láttam egy könyvet (nem a könyv a lényeg) azon pedig egy kis szerelmes levelecskét. Jó modoromhoz híven bele is olvastam, amiből megtudtam, hogy Roland az I.C. melletti kunyhójában bujkál. Azonnal el is látogattam oda. A házba lépve nem egy sápadt, véresszájú, vámpírivadék, hanem egy ijedt és dühös parasztfiú fogadott. NEM támadtam neki hanem finom úriember formájában elkezdtem beszélgetni vele. Elmesélte, hogy egyik éjszaka követte élettársát, amint az éjszakai sétára indult (hmmm…
ám egyik pillanatról a másikra egy vámpír támadta meg a lányt, aki mellesleg nem más mint Seridur volt, és mire a segítségére sietett, a vámpír elmenekült, az eszméletlen lány pedig balszerencséjére az ájulás és esés közben szerencsésen szétloccsantotta az agyvelejét egy kővön. Ő pánikba esett és ide menekült.
Innentől döntés elé kerülünk:
- megöljük Roland-et és életünk végéig egy vámpír EMBERI (ne örüljünk S. nem változtat át) csicskásai leszünk.(Ez esetben a klubtagság kilőve) vagy
- Megkeressük Seridur-t és Penge módjára lemészároljuk a minionjaival(4) együtt.
Tehát! Miután pártfogásom alá vettem Roland-et elmesélte hogy pontos tartózkodási helyét nem ismeri Seridur-nak ám azt tudja hogy a galád vámpír nagy könyvmoly és sokszor megfordul az I.C. beli First Edition könyvesboltban. El is mentem ide. A kedves könyvárus elmesélte, hogy Seridur hetente jár hozzá, ám könyvet ritkán vesz inkább kétes eredetű holmikat próbál rásózni. Egyszer még el is kotyogta, hogy vmi Memorial Cave nevű helyről szerzi, ami I.C. mellett van. Tüstént ide is mentem. A barlangban egyedül a vampire warrior okozott kisebb nehézséget tüzes longswordjával hadonászva, ám jó Nord-hoz illően végül csak legyőztem. (ajánlatos a vámpír testek maradványait[vampire dusk] összeszedni-> 250 aranyat adnak érte a az Order House-ban). Megtaláltam Seridur-t aki lenézően beszélt az order-ről és a halandókról, majd nekem támadt. Miután megmártogattam a lépében a Glass-Longsword-omat, elmentem elújságolni Rolandnak jó cselekedetemet. Ő azt mondta szívesen lát az Order House-ban ahol átvehetem a jutalmam. Ezen a napon I.C. lakosai biztonságban tértek nyugovóra én pedig vidáman, kezemen újonnan kapott gyűrűmmel(Ring of Sunfire) battyogtam el…
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
válasz
trassher
üzenetére
nincs pénzem házra.. még magamra sincs
a arénában Bloodletter vok
nemtom elég nehezen megy ez nekem
azok a vampirehunter ficókok kellenének.. valaki nem tudja? pls nézzen már vki utánna aki tud.. kerestem guglin is de semmi
meg hol lehet light armort szerkózni? van vmi dungeon ahol járkálnak jó light armorban? nagyon kellene szerkóznom.. akinek van ideje, keressen már netről egy Oblivion térképet vagy pseljen 1et és vhogy jelölje már be azokat a helyeket ahova érdemes elmenni
előrre is köszi -
Xelo
addikt
válasz
Balleva
üzenetére
köszi majd utánnuk nézek
közben Listener lettem
van vagy 20 mágikus fegyóm.. az a rossz nemtom melyiktől váljak meg, mert alig van helyem
a Blade Of Woe atomjó lett csak lemerül nagyon hamar.. szal nem is használom.. nahh mindegy majd ellátogatók a nagyanyóhoz hogy begyüjtsem a jövevények listáját 
-
Balleva
tag
Az Imperial city lakónegyedében keresgéld, azt hiszem. Ott az egyik manor-ban lesz. Egy jól felfegyverzett Őr áll benn a házban az ajtónál (dweemer armor-ban).
Nightmere lovat én is szerettem,de egyszer csak eltűnt. Épp Hicirine Shrine küldetést csináltam mikor is egy Unikornist kellett befogni, akkor legyilkolták szegényt. De talpra állt utána. Azóta nem találom sehol
-
Xelo
addikt
válasz
trassher
üzenetére
hol is vannak azok a vámpírvadászok?
már 6os vagyok, meg mint mondtam vámpír, szal szííves örömest ellátnám a bajukat
már van vagy 4 vagy 5 (talán6?) mágikus fegyóm
a legútóbb azt kérte a fekete kéz tőllem hogy menjek el x helyre és nyirjak ki egy pszihopatát.. nahh ez nehéz volt mivel ő vízben úszkált, vízben meg csomó varázslatot nem lehet használni + idézni sem tudok.. meg volt 1 atomjó fegyója ami minden képességemet 3al leveszi 14mpre 1 csapással.. csak úgy tudtam megcsinálni hogy beúsztam, aztán menekültem ki ő meg követett aztán szárazföldön már végeztem vele és gazdagabb lettem 2 mágikus fegyóval ..(az egyik 10agit vesz le 1 csapással másik meg mondom szinte mindenből 3at..) a dark bros questek vmi hihetetlenül ellettek találva
sokan ha gonosz karaktert irányítanak akkor nem csinálják meg a főquestet.. namost én megfogom.. eljutok odáig hogy én leszek a DB vezetője aztán elmegyek 1 templomba meggyónom bűneimet és ''féljókisfiúként'' csinálom tovább a gamet.. sztem.. 
szerk: és már rég megvan Nightmere, iszonyat jó ló!
[Szerkesztve] -
Balleva
tag
válasz
trassher
üzenetére
Azt már én is megcsináltam. Ajánlom annak akinek pénzre van szüksége, mert vámpíronként 2000aranyat fizetnek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja és az Imperial city aréna bajnoka is vagyok már. Ott is könnyedén lehet pénzt keresni.
Hol van az a romos ház, kitől lehet megvenni? Lassan minden városabn lesz házam
-
trassher
addikt
lesz pénzed nyugi

Uborka: nekem is bejött a DB de én csak azt toltam végig meg a thieves-t. van még a Blood vagy milyen szervezet. na ők vámpírvadászok. mikor a fővárosban mászkéltam egyszer csak odajött hozzám egy nő és mondta hogy menjek el ide és ide. aztán az ajtóban várt egy buzi nagy ork full dwarven cuccben ugyanilyen claymore-ral. aztán levittek a pincébe és ott elmondták hogy ők a vámpírok kiírtására tették fel az életüket bla bla bla..... de nem jött le nekik hogy én is az vagyok
. utána aztán volt hentelés. megöltem ezt a 4 köcsögöt meg a nagy állatot meg mindent elvittem ami az inventorymba fért. az ork cuccaiból kijött 5000 arany meg a többi szarból 2ezer. ebből vettem egy romos házat ahonna ki kellett űzni valami fő démont mert a régi tulaj egy necró volt. mikor megöltem a démont a ház magától visszanyerte régi külsejét és nagyon lakályos kis ház lett. van vagy 5 szoba + emelet meg erkély is 
-
Balleva
tag
Jól felpörgött ez a topic amíg nem voltam.Végig nyomtam a Darkbrotherhood-os küldetéseket és tényleg baromi jó volt a végére

A Mages guild, a warriors guild és a Thieves guild-on kívül van még valami szervezet ahova érdemes belépni? Kezdek kifogyni a küldetésekből. -
trassher
addikt
így kell csinálni. nekem is ez volt a kombóm és semmi gond nincs. naponta iszol vért és kész. de a DB-s vámpírnál van ember vér amit ne mondom meg hogy kell megszerezni. az is jó ha épp nincs lecsapolható egyed a közelben.
LJoe: nem lesz gáz az emberekkel sem mert ha főskill a speechcraft akkor simán megtud mindent. meg majd kap cuccot is de nem akarok elmondani semmit mert buziság lenne
. jah Xelo ha akarsz akkor érdemes belépni a Thieves Guild-be mert nagyon jó küldik vannak és magával a Gray Fox-szal is lehet találkozni. Előnye az is hogy féláron kifizetik a bounty-dat szóval még az őrökkel se lesz gond, mondjuk 10-es szint körül 4-5 őr már semmi de jobb a békesség 
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
csináltam egy új karit ami jól sikerült
DB tag vagyok, meg vámpír is
egyébként ha nem szivok vért x ideig csomó pluszt kapok.. de mivan ha nem szivok vért? lesz vmi baj? 3as szintü vok, 6ot sebző kétkezes bladem dark brodis light armorom van meg csomó jó cumóm 
[Szerkesztve] -
Jimmike
tag
Sziasztok! Szeretném megszerezni ezt a játékot, de csak akkor ha 1024X768-ban medium körül tudom játszani.
Szerintetek elég ehhez a következő gép:
-ASUS P4P800-SE
-P43,0E
-2x512 Corsair 2,5 400Mhz
-Sapphire X800 Gto?
Előre is kösz! -
Igazából csak az határozza meg, hogy mit teszel az elspdleges skillekbe, hogy milyen gyorsan akarsz fejlődni, mert így is úgy is maxra nyomhatod mindegyiket a játékban. Bár igaz, hogy van némi bónusz az elsődlegesekhez. A lényeg, hogy mindegyik attribute-hoz legyen legalább egy primary skill, hogy szintlépésnél ne csak 1 ponttal lehessen azokat növelni.
Egyébként meg azt és akkor használsz, amikor akarod. Nekme a legmagasabb skillem most 8. szinten az alchemy, pedig nem is primary (most majdnem 90). -
Xelo
addikt
heyho! én ma újra fel fogom rakni az Obliviont, anno csak elraktam hogy jó lesz majd máskor.. akkor mással játszottam.. hát nekem is a 6.8 van fent, szal
remélem nállam nem lesz probléma.. HIS X1900GT ICEQ3 vidkarim van
Oblivionról pár kérdés:
miket érdemes fejleszteni itt? hogyan, miért?
-
FIGYELEM!
A 6.8-as catalyst az Oblivion alatt összeomlásokhoz vezethet. Viszonlyag kevés rendszeren jön ez elő, de akkor folyamatosan.
Ez már csak azért is sajnálatos, mert semmilyen más játékban nincs gond a 6.8-al, ráadásul jelentős teljesítménynövekedést hoz mind D3D, mind OpenGL alatt.
Ennek ellenére érdemes kipróbálni, mert - mint írtam - kevés gépen jön elő a probléma (sajnos nálam igen).
-
Pít
tag
Igen!
Be van kapcsolva!
Na majd kipróbálom a nélkül is, csak úgy ''csúnya''...
Köszi! -
Pít
tag
Sziasztok, most járok 26. szintnél, a játékkal (a történettel) nem volt problémám,
csak kíváncsi lennék, hogy más is tapasztalta -e a következőt...
Ha idéznek vkit, v. vki láthatatlan lesz, akkor olyan szinten belassul a játék, hogy élvezhetetlen (1-3 fps).
Általában pedig, a mostani beállításokkal, 30 és 50 fps között görget...
Van vkinek tippje, mi miatt lehet?
Gondolom a videókártya vétkes...
Tud valaki erre orvosságot (beállítást).
Kösze -
trassher
addikt
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
tényleg, köszi.
mindíg keverem. azt hiszem az egyik fajtát lehet úgy lopni valahol hogy nem kapsz bountyt -
trassher
addikt
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
ez melyik ló is? painted horse vagy micsoda. csináljatok DB-t aztán ott lehet kapni jó kis fekete unique pacit

-
Ádibádi
tag
Emberek segítsetek most kaptam meg a játékot természetesen eredetiben és tudnátok segíteni abban hogy a játék hogy tudná kihasználni a 2. procimagot? -
Tarack
csendes tag
úúútálok varázsolgatni, az összes szerepjátékban lovag vagyok fehér lovon, najó oblivionban nincs fehér ló max pettyes...
-
Mackósajt
senior tag
1. Börtönbe zárnak valami lopás miatt. Megkeresnek.
2. Ha már elolvastál egy Gray Foxos plakátot, akkor a koldusokkal való beszélgetésnél felajánlja a témát (Gray Fox). Ha szimpatikus vagy az adott koldusnak, akkor elmondja, hogyan léphetsz velük kapcsolatba. Ez esetben kihagyható a börtön.
(Érdemes az Imperial City koldusaival próbálkozni, mert a kapcsolatfelvétel helye úgyis a Waterfront Disrict, éjfélkor. De ezt majd elmondja a koldus.)
Többet csak akkor mondok, ha nem tudsz angolul, mert nem akarom elrontani a játékodat.
[Szerkesztve] -
Hogy tudok belépni a thieves guildbe?
-
whitezo88
nagyúr
van olyan mod amivel nem zárulnak be a kapuk
(dontclosemygates) -
Mackósajt
senior tag
válasz
Vikthor
üzenetére
Ha valami szerepjátékot is viszel bele, akkor ebből nem lesz semmi, ugyanis csak akkor találkozhatsz a rókával, ha már hétpróbás tolvaj vagy. Akkor meg már jobb ha nem keresed Lex társaságát.
Tudtommal egyébként nem lehet megölni, mert eszenciális karakter, vagyis halhatatlan, de lehet, hogy tévedek, nem vittem még mévig a Thieves Guild küldetéseit.
Ha azért léptél be, hogy legyen lockpick, akkor mi a gond? Pl. A brumai orgazda, aki már alacsony rangal is elérhető, árul ilyet. -
Én azért léptem be a Thieves Guildbe, hogy tudjak venni lockpickeket, meg, hogy a Gray Foxot ki szeretném nyírni. Ezt meg lehet tenni? Hol találkozok vele?
Üdv,
Vikthor
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Reklámblokkolók topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó tápegység 500 watt kapacitással - Cooler Master RS-500-ACAB-B1
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
(Varázslattal növeltem az értékeket.)

szal elolvastam a kézikönyvből hogy mozsárra meg mozsártörőre lesz alapból szükségem méreghez: ezeket hol találom melyik boltban? IC Market Disct.ben vmelyik boltban lehet kapni? egyébként ezeket a külön cumókat a guide játékbeli nevén is szólíthatná mert elég hülyén hangzik így..

?

nagyon bejön, adózok a fejlesztőknek..

sokan ha gonosz karaktert irányítanak akkor nem csinálják meg a főquestet.. namost én megfogom.. eljutok odáig hogy én leszek a DB vezetője aztán elmegyek 1 templomba meggyónom bűneimet és ''féljókisfiúként'' csinálom tovább a gamet.. sztem..
![[kép] [kép]](http://www.oblivionhq.hu/monstersmanual/mm_horsepaint.jpg)
![[kép] [kép]](http://oblivion.gumininjahq.hu/monstersmanual/mm_horsewhite.jpg)