Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
mcmike
őstag
Apropó! Valaki esetleg próbálta már a hivatalos 1.1-es Patch-et?

Ha igen, akkor írhatna egy-két észrevételt vele kapcsolatban:
- Javult-e a performancia?
- Esetleg BUG-ok mennyisége csökkent?
- Stabilabb lett-e?
THNX
-
mcmike
őstag
válasz
george11
üzenetére
Miért lett bannolva szegény??? Mármint Sanyika...

Hát őszintén szólva én támogatom a BAN-t. Csupán csak ennyi róható fel neki:
1. Helyesírása = 0 (még a legnagyobb jóindulattal is egyszerűen idegesítő volt)
2. Angol tudása = 0 (ami azért legalább alapszinten elvárható lenne egy ilyen kaliberű játék esetében), magyarul: aki nem tud semennyire angolul, az ne akarjon már Oblivion-nal játszani...legalábbis addíg ne ameddig nincs teljes magyarítás hozzá...szerintem
3. Fogalmazni nem tud...
4. Állandóan kiabált, és követelőzött, ráadásul újonc létére. Na álljon meg a menet...
Mindezek következtében nevetségessé tette a fórumot (amikor megláttam hogy irogat, már nyomtam is az X-et a browser jobb felső sarkában)
Már csak arra vagyok kíváncsi, mikor tűnik majd fel újra másik NICK-kel
[Szerkesztve] -
steba
tag
Tapasztalt vki olyat, hogy gyormentés, -töltés után látszik a képernyő alján az állapotsáv, de egyébként tök fekete minden(fáklya, night-eye ellenére is)?
Feltettem kb 4-5 modot, lehet azok akadnak össze valamivel?
-
steba
tag
Hi!
Tudom,ez nem a reklám helye...De ez mégiscsak magyar fejlesztés: flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting
Használja valaki a modot? Én feltettem pár napja, igen jól elszórakozom vele. A lényege, hogy bányászni lehet cuccokat, azokból pedig páncélt/fegyvert kovácsolni.Elég igényes munka, engem napokra lekötött.Pont akkor találtam rá, mikor már új kari indításán törtem a fejem.Szóval, merem ajánlani mindenkinek
Ja, még egy jótanács:ne akkor kezdjetek bele,amikor éjszakás műszakban dolgoztok!Én elkövettem ezt a ''hibát''
-
george11
addikt
''Hová lett Daemon Hill, hová lett dameon hill ???'' - Palik-
Azaz, hová lett Sanyika, hová lett Sanyika?
Miért lett bannolva szegény? (azonkívül,hogy nemtudott rendesen írni,senki sem értette mit akar,és állandóan 600 smiley-t rakott a kommentekbe?)
Vagy volt valami főbenjárő bűne is?
-
Balleva
tag
Nem nagyon irogat Sanyiiika, lehet fellőtték a pizsit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tudtátok, hogy 2x nem lehet vámpír valaki? Ha 1szer meggyógyulsz vége..
Az egyik Darkbrotherhood tag vámpír és felajánlotta, hogy vámpírrá tesz. Elfogadtam és... nothing happened. A küldetést betette és elvileg 3 alvás után aktiválódik... -
J3richo
tag
mivan Robajkám, nem tudsz angolul
Engem most csak ez a vampirságból való kigyógyulás szopat, nagynehezen összegyűjtöttem köveket a kereskedőktől. Elviszem, erre azt mondja a némber, hogy jaj köszike, erre nagyon szükségem volt, na most megcsinálom ezért neked a buborékos kolát, de ahhoz a lötyhöz kell ez, ez, ez... -.-. Persze, hogy kell neki argorian vér is, de természetesen amikor kénne, nem argonian banditákat nyom be a gép -.-.
[Szerkesztve] -
J3richo
tag
Nemtom, mi olyan bonyolult, hogy végigjátszás kell. Mindig követni kell egy nyilat azt kész. Bár az angol szöveg se bonyolult, én például remekül értem az összes szöveget. -.-
-
Robaj
addikt
válasz
Tomyhawk90
üzenetére
3 hsz-el fentebb

-
Tomyhawk90
tag
Thieves Guild-hoz nem tud valaki végigjátszást?
-
Robaj
addikt
válasz
HDR renderin
üzenetére
Már nem tud írni
Nézd meg adatlapját, kb 5 topciba beírta, h. vki írjon ide.
PL ide: [link]
[Szerkesztve] -
HDR renderin
senior tag
BOCS Sanyiiiika de hagy kérdezzem meg hogy minek kellett leírni kétszer ugyan azt a mondatott?

-
Robaj
addikt
válasz
SANYIIIKA
üzenetére
Összes kérdésedre itt a válasz:
[link]
A képet a modemesek nevében köszönöm. - Kösz Viktor
Ja nekem is itam egy ojat és már kész is vot vazzzze !!!!!
Helyesen: Ja én is ittam egy olyat és már kész is volt vazze!!!
6 helyesíráshiba 1 mondatban... gratula, érettségi 1 alapból (18 hibapont)...
[Szerkesztve] -
SANYIIIKA
csendes tag
A magáusok küldetésénél amikor el kell menni egy oszlop hoz ott az 1-a tüz varázslat 2-dik a fagy és a 3-dik 4-dik et nem tom mejik a 3-dik és 4-dik varázslat amit rá kell löni kérem sorendbe elöre is THX MINDENKINEK !!!!!!!!!!!!!!!
[link] -
SANYIIIKA
csendes tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Én nekem a Lady a csilag képem és magus a specializálodásom és mágu ként távol-ról és közel-ben varázs kardal is meg álom a helyem vazzzze !!!!!!!!!!!!!!!!

-
SANYIIIKA
csendes tag
A magáusok küldetésénél amikor el kell menni egy oszlop hoz ott az 1-a tüz varázslat 2-dik a fagy és a 3-dik 4-dik et nem tom mejik a 3-dik és 4-dik varázslat amit rá kell löni kérem sorendbe elöre is THX MINDENKINEK !!!!!!!!!!!!!!!

-
SANYIIIKA
csendes tag
Ja nekem is itam egy ojat és már kész is vot vazzzze !!!!!

-
george11
addikt
válasz
Tomyhawk90
üzenetére
Nekem is volt olyan, ittam egy cure disease löttyöt,és meggyógyultam(pedig ez elvileg a vámpírság ellen van)

-
SANYIIIKA
csendes tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Ha rám halgatsz akor az elsö választás-nál a Lady-t választod sok forum szerint az a legjobb én a második választásnál aszem az 1-ö a csilag kép a második nál pedig a MÁGUST-választotam és elég jo kis csatamágust sikerült ki hozni belöle !!!!!!!!!!

[Szerkesztve] -
SANYIIIKA
csendes tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
EZT hoyg érted mit akarsz fejleszten ??????A karid-on Ja és az a kis részleges magyaritás az EMBERKE-generálot teljesen le magyaritja !!!!!!!!!
-
Slayer Valor
őstag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Senki nem tud segíteni karakter fejlesztés ügyben? Ha esett már róla szó, sry

-
Mackósajt
senior tag
Nem bug. Időnként újratölti a dolgokat. Ilyenkor kisebb dolgok (pl. alkímiai komponensek) visszatöltődnek a városokban is. A ciklus azonos lehet azzal, ahogy a letépett növények regenerálódnak.
Amikor újratölti a tárgyakat, akkor tűnnek azok a dolgai a karakternek, amik nem nála vagy a házában vannak.
Ez Morrowindben nem így volt. Ott hónapokig tároltam a cuccaimat egy vár tetején.
-
LJoE
senior tag
-
Wolverine
félisten
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Lesz magyarítás, de nagyon sokára

-
SANYIIIKA
csendes tag
VALAKI IRJON MÁR VALAMIT AZ .............................................!!!!!!!!!!!!

-
SANYIIIKA
csendes tag
DE ott a vide utáni KÜLDETÉSEN mit kell csinálni ???? valami páncélról van bene szó ????
Mackósajt kültem meghívot meg kaptad ????

[Szerkesztve] -
Mackósajt
senior tag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Kösz a tippet, ha legközelebb ilyen helyzet adódik, alkalmazom.

-
SANYIIIKA
csendes tag
Hát az van hogy meg van az azurás-is meg a töbi meg MARTIN-átváltozot egy sárkányá azt legyözte azt a nygy pogány istent kapok egy küldit a végén miután bejön a videó és utána mit kell csináni és azután még játszhatok vagy kezdhetem ujra ??????????

[Szerkesztve] -
Balleva
tag
Igen azon a részen több bug is van. Én még anno vámpír korszakomban kerestem meg a gyógymód reményében... Miután megszereztem és odaadtam neki az elixír maradékát, hogy meggyógyítsa a szintén vámpír feleségét elküldött hogy jöjjek vissza másnap. Visszamentem ő meg sehol. Mikor időpontot kértem a szolgájától azt mondta hogy holnap jön, én meg hiába vártam napokig. Aztán sokadik játék újraidítás után egyszer csak megjavult.
Később ha beszélni akartam vele egyszerűen belopóztam a tróntermébe. Általában ott van. -
Balleva
tag
válasz
Tomyhawk90
üzenetére
Bemész egy Chapel-be és ott odamész az oltárhoz és imádkozol (space).
És meggyógyulsz.. -
LJoE
senior tag
valami bug lehet, mert én legyaktam a gróf emberét, meg a másik kettőt és utána beköszönt a gróf, hogy ne legyek már láma, majd pont ide fog hívni engem találkozóra, aztán elbeszélgetett velem, hogy a mage guild menjen az anyjába, de nyugodjak meg én nem tehetek az egészről

-
Slayer Valor
őstag
Hi all!
Elkezdtem én is játszani a gémmel, jelenleg még elég béna vok benne
Az lenne a kérdésem, h hogyan van ez az egész karakter fejlesztés. Milyen skillekkel (major) és milyen csillagképpel tudok kihozni egy nagyon atom harcost, vagy vmilyen lovagszerűt, úgy, hogy a játék végére az ellenek ne legyenek lehetetlenül kinyírhatóak?
más: tud vki vmit arról, h készül e teljes magyarítás a játékhoz? Me alig értem mit mondanak^^ -
Mackósajt
senior tag
A gróf esszenciális karakter, nem lehet megölni. Ezt biztosan tudom, mert nálam is belekerült a szórásba, mivel területre ható varázslatokkal osztottam a népet, és nem vettem észre, hogy megjött a gróf. Kénytelen voltam őt is leverni, mivel megsebesült a varázslatomtól, és rámtámadt. Azonban miután felkelt az ájulásból, lehetett vele beszélni, mintha nem bántottam volna.
Tehát a probléma nálad más lehet. -
Mackósajt
senior tag
válasz
SANYIIIKA
üzenetére
Nem kell kiabálni. Én dolgozom, úgyhogy nem tudok gyorsreagálású tanácsadó lenni.

Azura szentélye: a szoborra kattints, hajnalban vagy alkonyatkor. Azura csak félhomályban nyilatkozik meg.
[link]
Mágus küldetés: akivel először beszélni kell, az a gróf egyik udvaronca. Ő azt mondja a gróf most nem fogad. (Nappal biztos nem
), majd kapsz időpontot, ha másnap visszamész. Ha másnap visszamész, elmondja, hogy a gróf éjjel találkozik veled a városon kívül. Odamenve meglepetés vár, de a gróf majd segít. 
/A küldetést egyébként van másfél hónapja csináltam utoljára, szal lehetnek hibák./ -
SANYIIIKA
csendes tag
Ja és nem tud valaki egy linket-be nyomni valmi jó videó felvevö progiról ???? a fraps meg van de az szar ere a célra !!!!!!!!!!!!!!!!!!Game Cam meg meg volt de nem tom mér szentem haverom roszul ata od a ugyhogy ha valaki tudna meg köszöném !!!!!!!!!!!VALAMI-VEL !!!!!
AZ ÉN SZINTEM 61-es !!!!!!!!!!!!!!
[Szerkesztve] -
SANYIIIKA
csendes tag
válasz
Tomyhawk90
üzenetére
Hát nekem nem azt irja ki hohy ------nothing hapies vagy valami ijesmi de magyarul azt jelenti hogy semi sem történt !!!!!pedig meg van a cuc is ami aból a fénylő valamiböl van !!!!!!!TEHÁT A TOVÁBI LEHETÖSÉGEK SZÁMA EZEL IS LE CSÖKENT !!!!!!!!!!!!!

-
SANYIIIKA
csendes tag
válasz
Tomyhawk90
üzenetére
Ja de ott hogy, kell mer meg van a cuc is le kell teni a szobor lába elé ??? vagy hogy vagy csak simán meg van és beszélni kell a szoboral ???? mer ugy nem mükszik !!!!!

-
Tomyhawk90
tag
Ja, és még valami
;hogy lehet megmérgezni az embereket vagy lényeket
?? -
SANYIIIKA
csendes tag
NA azokat a fénylö szörnyeket a szentéjnél kinyirtam és mag van belölük a cuc is és akor hogyan továb hogy kell áldozni mer rá nyomo azokra a gyergyákra vagy hogy MI MACKÓSAJT ??????????ott hogyan tovább ???????? KÉRLEK VÁLASZOJ . !

-
Tomyhawk90
tag
Hi mindenkinek! A Wraith és a Fadded Wraith állandó jellegel olyan átkokat szórnak rám amitől lecsökken a strength-em, willpower-em, speechraft-om stb., és úgy is marad! Valaki nem tudja hogy lehet visszanövelni őket??

-
SANYIIIKA
csendes tag
Hé mackósajt már nem kell mer elküldtem majd regeld magad mer 3-nap mulva törlödik a meghívó !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
mcmike
őstag
Hali!
Nem tudtok valami progit, vagy módszert a Major / Minor skill-ek beállítgatására? Itt nem arra gondolok, hogy az értéküket állítani hanem szeretnék ki / be tenni egy-két dolgot. Dark Elf vagyok Mage csillagzat alatt és van egy pár bibi:
- összes (3) Intelligence govering skillem major-ban van
- Marksman skill-em is major, és szeretném kitenni minor-ba
Most már szeretném használni / fejleszteni a markasman-t, meg az intelligence-t is, de így nagyon nehéz. Ha így maradna, akkor elkezdenék 10 percenként szinteket lépni aztán előbb utóbb ellehetetlenedne a játék...
PLS HELP...
[Szerkesztve] -
SANYIIIKA
csendes tag
Ja és mackosajt lögd ide az email-cimed küldök néked egy meghivot !!!!!!!!!!!
-
SANYIIIKA
csendes tag
Hát lene egy kérddésem, ami a következő, a Mage's Stapf után, van egy ojan küldi hogy el kell meni skingrad-ba ott is a KASTÉJ-ba ott meg beszélni kell egy gyerekell, hát beszéltem is vele ki is irta hogy küldetés Frisítve de utána a faszikám nem csinált semit, na ott mit kell csinálni ??????????????????????????????????????????????
[link] itt vanak OBLIVION-hoz MOD-ok jo sok !!!!!!!!!!!!!!!

[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
SANYIIIKA
csendes tag
hát nem tom nekem 100 marksman-om van és 100-as ügyeségem mrr gyurtam rá mint álat ás egy démon nyilveszö démon ij amik a legerösebbek !!!!!!!!!!!!!!azokall igy együt 40-et sebzek nyil16-ott sebez ij 24-et egy démon lordot 2-lövésel a sirba küldök na heli !!!!!!!!!
[Szerkesztve] -
-
Smogus
őstag
Gyerekek, világosítson valaki fel erről a nyilas dologról, az nem igaz hogy 60 vessző kell egy egy oblivion teremtmény lenyomásához, glass vessszővel meg íjjal
szeretném fejleszteni ezt a skillem, de nem nagyon megy, vagy érdemes csak addig lőni amíg oda nem ér, lesből kezdeni egy akárhányszoros szorzós mérgezett nyílvesszővel és utána kard vagy egyéb közelharcos dolog???
Mert ha csak nyílazok akkor elég sokáig tart egy egy ellen
fogok nagyobbat is sebezni???
[Szerkesztve] -
Mackósajt
senior tag
válasz
SANYIIIKA
üzenetére
Off bekapcs: az látszik, hogy nem vagy helyesírásbajnok, de azért az nehezen hihető, hogy ennél ne tudnál jobbat, ha akarnál, mert ezzel már általánosban is buktatják az embert magyarból. Na jó, az én időmben. Vagy csak a net nem érdemli meg?
Off vége
El kell menni a szentélyhez, a megfelelő időpontban (asszem hajnal és az alkonyat a megfelelő, de régen volt) áldozni egy ''glow dust''-ot. (Amit eddig mondtam, azt elmondja a kultuszvezető a helyszínen, ha megkérdezed.)
Ez az anyag a Will-o-the-wisp nevű szörnyből származik, amiből néhény garantáltan bóklászni fog a szentély környékén.
Ha ez megvan, akkor Azura szól hozzád, és megmondja mit kér tőled. Amit kér, az röviden némi vámpírvadászat. (Tanácsos varázslat, ital vagy tekercs formájában cure disease-val készülni, ha nem akarsz vámpír lenni.) Ha kinyírtad a vámpírokat, akikhez küld, akkor visszmész, beszélsz újra a szoborral, és megkapod a jutalmad, egy daedra artifactot, ami Martinnak kell. -
SANYIIIKA
csendes tag
KÉRLEK válaszoljatok nem vok egy hejes iró zseni baszki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
SANYIIIKA
csendes tag
Igen renben kössz és azt nem tudjátok hogy amikor a rejtájes szekta után elkell meni ugye Brumá-ba ott pár piszli csálé ügyet meg oldani és utána el meni a Lady nevü azura szentéjhez és ott mit kell csinálni ??????

-
SANYIIIKA
csendes tag
NA kösz azon má át is mentem meg a mod problémám is meg oldodot na de amikor azután a küldi után elmész mártin hoz aszt utána lesz még pár kisebb küldik és utána a lady- azura szentéj hez kell meni és ott mit kell csinálni ?????????

-
-
trassher
addikt
Elakadtam a Thieves Guild által adott The Lost Histories nevű küldetésben. Ott járok hogy lementem a börtönbe ahol mát Theranis nincs ott mert elvitte 1 Pale Lady nevű fazon. Na ezután már nem mutat semmilyen irányt a térkép és a csávó aki ezt elmondta ée se szar utána. Elmentem a tavernába is ahol valami Dion kapitány lecsukatta. Ott se mondanak semmit. Ha valaki ismeri a küldetést az pls segítsen.
Aktív témák
Hirdetés
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- PlayStation 5
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- OLED monitor topic
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A leírás segített hun találom meg az emberkémet.
![[kép] [kép]](http://m3.idg.se/blog/public/images_upload/051226-oblivion-dh.jpg)