Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Második végigjátszásom (alapjáték), és nagyon fostam az Auriza Hero's Grave-től, mert nem tudtam, miként boldogulok majd a boss párossal, mert ezúttal no summon végigjátszásban vagyok, és parry (pajzshasználat) pedig fel sem merülhet nálam.
Nos, odáig szenvedés volt az út (rohadjon meg az összes chariot, vékony palló és föld alól előbújó death blight baziliszkusz), és érdekes módon az amúgy nagyon ergya baziliszkuszokkal (ahol három vagy négy darab volt együtt) volt a legtöbb bajom, mert a lassan suhogtató, néha duplát ütő, de támadás közben nem tudod meggondolni magad és dodge-olni inkább greatsword miatt beszívtam többször a méregfelhőjüket...
Viszont Ordovis és haverja kellemes meglepetés lett! Mármint, hogy ennyire nem bírják a colossal weapon-öket! Úgy szétcsaptam őket elsőre, hogy szinte magam sem hittem el! A legszebb pillanat az volt, amikor a szálfegyveres már megmurdált, ráfordultam Ordovis komára, aki az első heavy attackomtól úgy repült hátrafelé és esett hanyatt, mint amikor engem legyint meg egy rúnamaci!
A dungeonön átkeléskor nagyon szidtam a greatswordöt (amúgy összességében nagyon bejövős fegyver - rengeteg szituációban trivializálja a harcokat, bár szokni kell a lassúságát/igazodni kell az üteméhez), de itt mindent megbocsátottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest