Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Bonk
csendes tag
Elértem Radahnhoz, de nem érzem, hogy valaha egyedül le fogom tudni verni. Egyelőre Mimiccel sem... az utolsó pár próbálkozásra már pajzs mögül böködtem meg heavy páncélt használtam. Így lement kb 30%-ra de aztán mindig történik valami amit az agyam túl későn fog fel, vagy nem figyelek az endurance-re és leült a lábamról. Kegyetlen a csóka. A meteorokat pl még nem sikerült kikerülni.
-
Bonk
csendes tag
válasz
FlashBird
üzenetére
Érdekes amiket írsz, az én szubjektív véleményem kicsit eltér ettől. Nekem ez az első soulslike játékom, de beleraktam most már 700 óra környékén. Nekem az a Bloodborne és DS3 élmény nincs meg, szóval nem tudok hozzá hasonlítani. Én összességében úgy érzem ilyen jól összerakott játékkal, amibe ilyen sok időt el lehet tölteni PVP nélkül is, még nem találkoztam.
Az open wolrd tényleg baromira üres, főleg a DLC -vel játszva érzem, hogy mennyi filler katakomba, meg barlang volt az eredetibe, nem beszélve a hatalmas távolságokról 3 trashmobbal, na meg a mountaintop...
A bossok ismétlődnek, de én ezt megbocsájthatónak találom, mivel annyi van belőlük, bőven van változatosság, és én kifejezetten örültem például Margitnak leyndell előtt a trashmobok helyett. Az ulcerated tree spiritek azért basszák meg...
A grafika szerintem teljesen jó. Ez is szubjektív persze, én mondjuk a hegyescsöcsü Tomb Raiderrel meg Dune 2-vel is elvoltam a kilencvenes években, de most sem igazán nagyon a látvány a mértéke nálam egy játéknak, pl Factorio.
Negyvenes kialvatlan apukaként már szar reflexekkel én is úgy érzem sokszor broken egy egy fight, de mindig van egy jobb build vagy pot vagy ugrás doghe helyett amivel lényegesen könnyebb minden fight. Amit látok, hogy a sima támadás dodgeolás majd viszatámadásra kevés esély van...illetve egy 17 éves kínai reflexei kellenek hozzá aki már a pólyában is ping-pongozott.
A build-ek száma végtelen, ami nekem rohadtul tetszik.
Farmolást sem érzem fairnek, én csak simán nagyjából felfedeztem a térképet, és így mindenhová inkább az ajánlottnál magasabb levellel érkeztem mint alacsonyabbal, albinauric genocide-ot csak párszor követtem el amikor kellett egy egy pont faith-re még valami jó incant használatához.
Story ok, RPG tényleg gyök kettő, a questek közül egyet egyet megcsinálok néha fextralife segítségével, de a legrosszabb, hogy nem is érdekelnek.
A DLC is szerintem rettentő jó lett, bár még nem értem a végére. Kényszerít, hogy váltogassak fegyvereket talismánokat, meg odafigyeljek, nekem eddig nagyon kellemes meglepetés. Utoljára DLC ami ennyire tetszett a White March 1+2 volt a Pillars Of Eternity 1 nél. -
Bonk
csendes tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Ehhez a spirit summon témához a gondolataim: én biztos abbahagytam volna a játékot az első végigjátszás elején, ha nem lett volna spirit summon. Ez volt az első souls játékom, és fogalmam nem volt mit csinálok. A harmadik negyedik végigjátszásnál viszont már 95%-ban nem használtam, max olyan ellenfeleknél, ami utálok, vagy túl sokáig tartott. Szerintem a jatekban sok feature van, nem csak a summon ami nagyon megkönnyíti a játékot. Akár egy lions claw vagy unsheathe is igazából szerintem felér sok bossnál egy cheatcode-al.
-
Bonk
csendes tag
Szerintetek kell új kari a DLC-ben, lesz a korábbi pályarészeken is újdonság? Nem tudom, milyen volt ez a Dark Souls esetén?
-
Bonk
csendes tag
válasz
Janusz001
üzenetére
Egyetértek teljesen. Így a negyedik végigjátszásnál szinte ugyanúgy szeretek felfedezni mindent, de a katakombákból feleannyi is sok lett volna szerintem. A sima cave-eket szeretem attól független, hogy sok az ismétlődés bennük. Remélem a DLC-ben 1 nél több legacy dungeon is lesz.
-
Bonk
csendes tag
válasz
WATERDACA
üzenetére
Hogyan kell a BOW-t rendesen használni, hogy brokennek lehessen érezni? Én felhúztam egy két bow-t de mindig rakás kaksamétának éreztem. Néhány szituban a Greatbow jó volt, vagy Radahn nyila jó, de amúgy nem látom hogy lehetne vele végigvinni a játékot.
Én most 4-ik végig játszáson megyek és most először Arc-al, bleed fegyverekkel, és a legnagyobb meglepetésem pont hogy a dragon incant-ok mennyire kurvajók tudnak lenni. Roar talisman, felhúzott dragon seal, meg a teli életes buff talisman, és rengeteg sebzést jó range-el meg akár AOE-val ki lehet hozni. -
Bonk
csendes tag
El sem tudom képzelni az RL1 runt... most kipróbálok épp egy dex buildet nagakibával és esek kelek leyndellben pedig lvl 80 körül vagyok. Valahogy nekem a faith fekszik a legjobban, rengeteg csatát kezdek incanttal és nagyon hiányoznak most...
-
Bonk
csendes tag
Srácok ti tapasztaltatok olyant, hogy xbox-on elveszett a metnésetek? Nekem közel 1 évig nem volt semmi gondom. Most viszont kétszer is kb 10 óra mentésem eltűnt...
-
Bonk
csendes tag
nektek hány órátok van a játékban? Én most néztem lassan 500 körül vagyok... 3 kari, NG+ ra nem mentem egyikkel sem, inkább újat kezdtem.
-
Bonk
csendes tag
Szerintem nem veszik el a kihívás azért. Ameddig a legtöbb pályaszörny 3 ütésből meg tud ölni ha nem figyelsz, szerintem azért van kihívás. Én summon mentes run-t próbálok másodjára de az endgame boss-okat egyszerűen nem tudom leverni. Mohg, Plasidusax, Elden pénisz és még pár kisebb boss egyelőre nem sikerült. Persze egy öreg apuka vagyok, limitált idővel. Szerintem csak simán a játékosok, többek közt te is, ráéreztetek a játék ritmusára és már könnyebben megy, de nem gondolnám hogy még nagyobb kihívás kéne a játékba. Én például inkább jobban szeretném ha kisebbet sebeznének egyes ellenfelek, és több életük lenne, így többet lehetne velük küzdeni. Például Maliketh nem 1 shotolna miközben átugrik felettem, hanem inkább fele akkorát sebezne, de lenne nagyobb élete. Vagy Malenia anime lófasz waterfowl támadása nem akkorát sebezne mint amekkorát sebez, ha egyszer már ennyire kurva nehéz kivédeni (tudom freezing pot, meg tökéletes frame elugrások). Ez persze személyes preferencia, de én szívesebben harcolnék többet egy egy bossal, mint mindig csak újrakezdeni, mert pont beszoptam a 1 shot-nak szánt attack-et.
-
-
Bonk
csendes tag
Ez volt az egyetlen gondom a játékkal az elején, lófaszt nem tudsz meg semmiről ha új vagy a soulsjátékokban... hogy alakul a sebzésed? youtube videókból megtudod... Questline? lófasz, emlékezz mindenre vagy fextralife... Parry? hallottam hogy jó, megpróbálom a legnagyobb pajzzsal amit találok mert nekem az az intuitív gondolat hogy azzal talán egyszerűbb arrébb ütni a másik támadását mert hát fizika... lófasz... egy tepsivel a leghatékonyabb, mert hogy van ilyen hogy parry window... és még sok ilyen volt a játékban. Szerintem nem vett volna el a játékélményből, ha egy két dolgot a játékban megtudsz, nem pedig kiszervezik a youtubre meg a fextralifera az info átadást. Amúgy szuper és alig várom a Shadow of the Erdtree-t.
-
Bonk
csendes tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Oké, szemantika, nem várják el... De valahol nekem ez a fájó, hogy érdekelnek a mellékküldetések, de akkor már nem annyira ha a fextralife-on kell megnézni. Mondjuk még így is az egyik legjobb játék amivel valaha életemben játszottam, de szerintem ez az egyik leggyengébb eleme, számomra legalábbis.
-
Bonk
csendes tag
válasz
WATERDACA
üzenetére
Ezt én is így éltem meg, a quest-eket teljesen esetlegesen csináltam meg vagy hagytam ott... munka mellett apaként ha találok 6-8 órát egy hónapban sporadikusan esténként elden ringezni már örülök, de többnyire fogalmam sincs hogy egy egy questline-ban hol tartok, vagy mit kéne csinálni. Egy Journal kötelező quality of life feature kéne legyen egy ilyen nagyságú játékban..... oké ott a fextralife... de akkor is 100+ órát bele lehet tenni egy végigjátszásba és a fejlesztők elvárják, hogy egy egy elejtett mondatból rakjuk össze a képet. Ami persze lehetséges, ha az ember 5-7 órás blokkokban vagy minden nap játszik, de ha nem, akkkor fextralife. Ami még szerintem kihagyott sitzer, hogy a kis dungeonokben szinte semmi kicsi quest nincs. Sokszor már csak megnézem telefonon mi a loot, és ha nem kell le sem megyek a köcsög imp-ek közé.
-
Bonk
csendes tag
áhh wingeg scythe nagyon jó volt. Ash of War poise damage-e szuper volt.
-
Bonk
csendes tag
Mi a kedvenc Faith-el is Scaling-elő fegyveretek? Én visszatértem a harmadik végigjátszásnál a Faith-hez (Arcane-el indultam de hiányzik a sok incant). Blasphemous Blade-el mentem először, meg Godslayer GS-el, most Magma Wyrm kardjával megyek. Kaszákat is próbáltam már. Vonz még a Guts kard is, de utoljára is azzal mentem végig.
-
Bonk
csendes tag
válasz
DanielLong
üzenetére
Nem vagyok egy INT build fan, de a wing of Astel-lel nagyon mókás volt menni. Korábban a Fire Gianttal nagyon megszenvedtem, Wing of Astel weapon art spammel gyakorlatilag elolvasztottam, kb 1 flaskot használtam a fight alatt.
-
Bonk
csendes tag
válasz
Zolta1973
üzenetére
Én is hasonlóképp kezdtem, sosem játszottam még csak hasonlóval sem. Épp most végeztem a második végigjátszással. Igyekeztem Mimic nélkül menni, és pár kivétellel ment is. Például Morgott, Radagon, Godfrey szuper ellenfelek mimic nélkül, élvezetes akár nyerek akár nem. Ámde ott ez a tetv Malenia, aki kb olyan mintha valami másik játékból jött volna, sokkal gyorsabb és másként küzd mint a többi ellenfél, és ráadásul az omnislash baromsága abszolút idegesítő. Strength builddel szenvedtem nagyon ellene még a mimiccel is volt vagy 20 try, egyedül próbálkoztam kb 10-et amiből egyszer lett second phase.... Első végigjátszásnál egy faith builddel a Blaspheumous Blade-el szétcsaptuk a mimiccel elsőre. Tudom, git gud, de valahogy Maleniat nem érzem fair-nek ebben a játékban.
-
Bonk
csendes tag
Még egy észrevétel, ami teljesen egyéni preferencia persze, de másodjára INT builddel toltam. Moonveillel meg varázslatokkal, de valahogy abszolút nem adta az eléményt mint amikor valami karddal hadonászok. Úgyhogy áttértem Strength buildre elég faithel, buff-okat fel tudjak tenni. Hiába Comet azur, meg Icecrag, valahogy a harc stílusan nekem nem jött be. Mondjuk igaz Wing of Astel ash of war-jával a Fire Giant-et elolvasztottam. Most Greatsword és lions claw. Pörgő ugrás!
-
Bonk
csendes tag
Hi Srácok! Ti használtok Summont? Én a második végijátszás vége felé tartok. Az elsőben használtam végig, mivel az első sould game-em volt az elején - közepén kellett is. A játék vége felé viszont úgy éreztem a Mimic teljesen trivializálja a játékot. Elden beast-en meg Radagonon kívül mindenkit max 2-3 próbálkozással meg tudtam ölni a mimikkel, Malenia is 2 try volt. Egy Faith builddel mentem Blaspheoumos Blade-el és és Fire infused Claymore-al. Most másodszorra már próbáltam semmilyen summont nem használni (kivéve olyan fightokat amiket amúgy sem szeretek pl Godskin duo és Fire Giant, Magma Wyrm Snowfielden). Többé kevésbé ez sikerült is de például Maliketh-et nem tudtam megverni summon nélkül tök egyedül. A második fázisban a hatalmas AOE mindig elkapott aztán meg futi flaskot inni, de akkor általában már mindegy mert a ritmus már nem volt meg és kivégzett valami szarral. Munka mellett apaként 100 try-t nem vagyok hajlandó beletenni, hogy megszokjam. Malenia előttem van még mint nagy boss ebben a végigjátszásban, és Placidusax is, kíváncsi leszek meddig bírom mimic nélkül.
-
Bonk
csendes tag
Veszek egy xbox series S-t hogy kipróbálhassam a játékot. Viszont úgy látom szinte csak teljes áron vannak online key-ek. Ti ismertek valami store-t ahol azért olcsóbban mint 50-60 eur lehet hozzájutni a játékhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest