Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
válasz
NomAd_82
üzenetére
Én jártam lent Siofra River Wellnél (Stormveil Castle teljesítése után), és ugyan az első térképen lecsaptam mindent, de gyanúsan sokat kellett ütni az ellent, és gyanúsan nagyot vertek be, ha eltaláltak, így rálestem egy ajánlott sorrend térképre ( [katt] ) ahol azt jelezték, hogy inkább Liurnia után érdemes csak elmenni majd arrafelé.
Én ma kezdtem neki Liruniának, azt hiszem, hogy 40-es vagy 41-es voltam Godrick lecsapásánál. Most 44-es vagyok, egyelőre sétagaloppnak tűnik, amit eddig láttam Liurniából (nem sokat még, az is igaz), mert a tegnap említett karomfegyverrel (természetesen dual wield módban) egyszerűen könnyedén szétsarabolok mindent. Igaz, bele kell mászni az ellenfél képébe vele (kicsi a reach), illetve kifejezetten agresszíven érdemes játszanod vele, ám figyelve közben, hogy mégis időben vonulj (ugorj/gurulj) vissza mindig a szívósabb ellenfelektől, nehogy visszapofozzanak. (Ez kicsit újdonság, mert a katanával óvatosabb voltam, és azokat az "időablakokat" figyeltem, amikor neki lehetett lódulni/be lehetett büntetni. Míg ez a karommal szinte kínálja a kicsit Rozsomák módban tolást.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest