Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lajosx

őstag

válasz siposz #1515 üzenetére

Pontosan ez a bajom :) hogy várom a támadást látom hogy most kell ugrani, és még is késő , nem annyira érzékeny mint a korábbi játékoknál, és egyszerűen nem áll rá a kezem, vagy hamar lesz a dodge vagy későn🤷‍♂️ De akkor megnyugtató, más is tapasztalja. A legelső komolyabb harcnál észre vettem, és azóta is próbálom megoldani, persze többszőri próba után azért csak sikeredik nagy nehezen. De már párszor letörte a szarvam a game :)
    Persil

igen észre vettem hogy sok boss feltűnően huzza a csapást! Azzal nem is lenne gond, mert max egyet kettöt bekapok és megjegyzem. Viszont mikor már tudom hogy ütni fog, és ugrom akkor késő, legalábbis sokszor. Felraktam a bb próbaképp és annyira másabb ott, de nem akarok panaszkodni, mert nagyon tetszik a játék és megoldom így is csak fura :) Amugy is nekem nehezebb ment minden souls game mint a nagy átlagnak, lassabban tanulok, de becsülettel végig viszem ahogy ezt is remélhetőleg . Volt hogy a ds topikba egy hétig irtam egy boss miatt :DD már nekem szurkolt a topik hogy meglegyen, de végül meg lett. Nekem amugy az vált be ha nagyon nem ment le egy boss ,hogy bementem segíteni másoknak, és addig segítettem hogy teljes kiismertem a támadását :) Végső megoldásként ez is jó volt! Egyébként 52 óránál tartok és 41 level nem viszem tulzásba :DD mondjuk sok időt all a játék míg fordítom a párbeszédeket stb. Na szép estét nektek! Holnap lehet folytatni nincs meló :DD

• Mans20

addikt

válasz siposz #1515 üzenetére

Billentyűzeten élmény amikor gurulni akarok de parryzok, mert az erős támadás is a shift gomb+ bal egér. Nem mindig sikerül csak a shiftet nyomni. Nagyon máshova nem tudom kiosztani ami kényelmes lenne.

Új hozzászólás Aktív témák