Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gothmog

senior tag

válasz Speeedfire #12673 üzenetére

Limgrave kezdőterületen (arrafelé, ahol át lehet menni Weeping Peninsula irányába) egy ládában találhatod (talán megtaláltad már) a Great Epee nevű kardot. Ez Heavy Thrusting Sword típusú, magyarán szurkálsz vele (a heavy attackja vágás egyedül). Baromi messzire ki lehet vele döfni, főleg futásból, a spéci támadása pedig Impaling Thrust névre hallgat, és azzal egyrészt konkrétan a világból is kidöfsz, másrészt jól sebez, harmadrészt tisztes poise sebzést is tol, és végül nem drága (alacsony az fp igénye).

Én a mostani végigjátszásomban egyelőre ezzel megyek (átmeneti fegyvernek szánom, de megdöbbentően jó cucc), és szinte szégyellem magam, annyira no brain jellegűek a boss harcok. (De még csak Stormveil kastélyban vagyok, teszem hozzá.) Igazából nem is jó, mert berozsdásodnak mellette az ember reflexei :DDD (Konkrétan elég csak spammelni az Implaing Thrustot - én igyekszem is kerülni ezt a módit, mert elveszi az izgalmi faktort a bossharcokból.)

Persze mindennek megvan az árnyoldala: a tömegben érkező ellenfelek (főleg a kutyák és hasonló mozgáskultúrájúak) meg fognak örjíteni, mert ugye főként döfni tudsz vele, és így - ha csak nem egymás mögött sorakoznak - egyszerre csak eggyel tudsz foglalkozni, illetve a kisebb termetű ellenfeleknél sokszor fogsz fölé döfni, sőt olykor mellé is, ha éppen úgy mozognak oldlairányban.

Másik lehetőségként nagyon tudom ajánlani én is a Weareus által a #12670 számú hozzászólásban már említett Bloodhound's Fanget. Az egy nagyon-nagyon f*sza fegyver, remek movesettel. (Az tömegben is arat a keresztben vágásokkal, de egy az egybeni harchoz is tökéletes fegyver. A spéci dolga trükkös, mert a hátraszaltós vágás után még egy beteleportálós ütés is el tudsz majd nyomni.) Az első ER végigjátszásom során - ami egyben az első souls-like játékom is volt - nagyjából a játék felétől ezt a fegyvert hazsnáltam anno, és bizony el is kísért a végső ellenfélig.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés