- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyarorszag.hu, user, jelszó, telefonról a Google Authenticatorban kapott tokneszám beír, bent vagy az Ügyfélkapun. Semmi szükségem erre, hogy telefonról intézzem, sőt, a legtöbb dolog telefonon amúgy is használhatatlan, szóval inkább rendes böngészőből csinálom. Még csak nem is Windowson
@Adamsky : Hát, nem ez lesz a dolog legkevésbé biztonságos része
@yogibear : Ettől még a Google-nak is a kva anyját, úgy alapból... Ha fel akarsz tölteni valamit a Play-re, akkor mindenbe beleköt, csomó kártékony cucc meg simán felmegy.
-
Akinek nincs teloja vagy net az mi a fa..t csinal ??
Idos emberek ,nem tema majd megoldjak valahogy ?Ezen kicsit elfilózgattam és arra jutottam, hogy aki idős és sosem volt eddig okostelefonja, annak eddig nem volt szüksége mobilbankra (mert vagy kp-ben kapja a nyugdíját, vagy beballag a helyi takszövbe és ott személyesen intézi a pénzügyeit), nem kellett csinálnia adóbevallást, stb.
Na neki nincs szüksége se ÜK-ra, se DÁP-ra, szóval nem csoda, hogy nem őrá szabták a rendszer minimumkövetelményeit
-
yogibear
addikt
pc megoldasa azert erdekelne
Leírta...
felnyaltam egy Google Authenticatort, bekapcsoltam az Ügyfélkapu+-t, és működik.
Pc-n lép be akárhova, ahova ÜK belépés kell... a 2FA kódot hozzá a telefonon a GA-kapja az beírja és ennyi... nálam ugyanez... Ghostery és Ublock dettó megy... -
DS39
nagyúr
Ha nincs net akkor hogyan használod az Ügyfélkaput?
Ez a 2FA használat sokaknak nyűg és felesleges is, de azért egy internetes szolgáltatásról beszélünk, és tényleg meg lehet oldani csak PC-ről.
Egy Google Authenticatorral (előnye a felhő szinkron) 5 perc a regisztráció.
A PC app mellett sem lehet hosszabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest