Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• updog

őstag

válasz solena #165 üzenetére

1, Sok vállalkozó nagyívben tojik az ÜK-ra, nem érti, nem szereti, vesződjön vele a könyvelő.

Nem kifogás, főleg egy vállalkozónál, 2025-ben, amikor még egy burkolónak is van online kötelezettsége, hogy nem ért hozzá, nincs kedve. Meg kell tanulnia, használnia kell.

Bár a könyvelőkre írtam, de szó szerint igaz az ilyen típusú vállalkozókra is: "...hiszen ha ezt semmibe veszi akkor vajon mit még."

Mondjuk nem kergetek illúziókat, valószínűleg a számlaadást, az adatkezelést, a weboldal formai kötelezettségeit, a hírlevél feliratkozásokat, gmail-es címről levelezést, google drive-ban bizalmas fájlok megosztását, sokszor a munkavédelmi szabályokat... na, hirtelen ezek jutnak eszembe amiket általában semmibe vesznek az ilyen "nem érdekel, nem értek hozzá, nem szeretem" típusú vállalkozók :U

2, Én tökéletesen bízom a könyvelőmben, mert tudom hogy mindent bead időben a saját accountjával (és ezt az enyémmel tudom ellenőrizni! tök őszintén nem értem mivel kényelmesebb kiadni a hozzáférést...), ha kérdezek válaszol, illetve van felelősségbiztosítása ha valamit mégis elszúrna (és még jófej is). Csak olyan adataimat kezel, amiket ha nagyon akar akkor bárki elér a nyilvános interneten, így nincs mit ellopni tőle ¯\_(ツ)_/¯

De az előző hozzászólásomhoz képest meggondoltam magam, mégsem akarok meggyőzni senkit, hiszen Magyarországon élünk :D ;] Részemről off az offnak :R

Új hozzászólás Aktív témák