Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
mobidik88
üzenetére
Ha 14 munka napon belül vagy, akkor vissza lehet Vinni. Ha nem akkor go beárazós topik.[link]
Hogy milyet? Új nem hinném, hogy ki fog telni. Használtat nézz garanciával. laptopsystem.hu vagy itt alfa156-nál vagy máshol.
T520,420,T530,430, Dell Latitude E5420/E5520,e6420,e6520 és a 30as végűek.
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
mobidik88
üzenetére
Máskor lehetőleg ne duplázz. Ott a szerkesztés opció!
Szerintem mindenképpen érdemes cserélni. Az Inspironok nem a minőségükről híres. Attól függetlenül a Dell garancia a jó, de a gép nem. mpci-al pedig az a gond, hogy általában bontani kell a házat és nem arra van, hogy ki be húzogasd a csatlakozót a foglalatból.
Ha csak asztalon használnád a gépet, nem hordozod, akkor asztali gép kell neked.
U.i.: Ráadásul U-s procid van. Ami nem a teljesítményéről, hanem a fogyasztásról híres. A gt820m, pedig valószínűleg csak nehezítené a rendszer működőképességét( dsdt override, setup). És innentől kezdve szerintem hagyhatod is.
-
∂яσнυη
senior tag
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
mobidik88
üzenetére
Tudtommal a legjobb express cardos eszköz a hwtools Pe4l forrasztott lapja. Ám ez árban is megmutatkozik sajnos. Ha találsz itt aprón, akkor érdemes inkább hwtools-os adaptereket keresni. Nekem Exp gdc beast volt az ára miatt.Sok gond nem volt vele.
Ez az u-s proci kb. a 2.gen i5-el van egálban. Úgyhogy szerintem gtx660/760/960 kategóriából szemezgess.
De jobb lenne, ha konkretizálnánk a gépet. Ne csak annyit írj, hogy dell...
(#1929) Kenny1323Nem hinném, hogy ez jó ötlet lenne a te esetedben. A legalapvetőbb összeállítás, ami optimális és hatékony az egy üzleti gép express card csatival minimum sandy bridge cpu-val.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest