Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

veterán

válasz 5leteseN #6892 üzenetére

Már voltam külföldi fórumon, (TechPowerUp....máshol is korábban)sőt először oda mentem vásárlás után és ott kaptam segítséget, jó tippet ami be is jött, hogy feljöjjön a vga kártyám. Legközelebb új vga beszerzést követően vissza fogok nézni. Ki fogom keresni a korábbi bejegyzésemet és tovább írom, folytatni fogom megmutatva most éppen mivel nyomom.

Nem akarok időt szánni ottani fórumozgatásokra, és ami korábban volt ott és más helyeken az nem volt sikeres. Aki próbálkozott annak nem jött össze valami miatt. Sem a régi Intel 3.-4. gen procis laptopokkal, sem újabb asztali procis verzióval, mintha nem lenne elég az hogy a vga sín ugyanaz lenne. De majd egy 5080 vagy más új esetén vissza fogok nézni.....nesztek, még vagyok! :DD

Amúgy annak köszönhetem ezt a laptopot, mert kitartó voltam annak ellenére hogy nem értek hozzá, számítástechnikai ismereteim főleg játékokon nyugszanak túl nyomó részt. Meg is fizettem a tanuló pénzt nem egyszer és akkor mehettem a laptop szerelők legkiválóbb mesteréhez könyörögni. Az első gamer laptopomnál mikor a behelyezett nem oda szánt kártyámmal kinyírtam a laptopom 2017-ben. Sose feledem. :) Sikerült megmenteni.
    Aztán volt még sok ilyen, öltem bele a pénzt, mert olyan kellett ami senkinek sincs sok más szempont mellett. De ma már kicsit belefáradtam ebbe. A konfigom még sok évig ki tud szolgálni. Csak bekapcsolom és ott van.
    Ja majd veszek bele Kínából AI kártyát m.2-es formában. Vannak még terveim. :)

#6893 IstvánLászló :
    Most éppen alapjáraton 30-32 fok szokott lenni a vga kellemes melegben. Ház nélkül van az asztalon. Kínozva sem szokott hangos lenni, nem zajos fajta, ilyenkor azért pörögnek a ventik, mert úgy állítottam be. Lehetőleg 70 fok fölé sose menjen mint szempont.

Akkor remek ha minden jó. Esetleg hozhatnál fotót a masinádról. Lehet többen kíváncsiak lennének rá hogyan néz ki, hogy van felállítva.

Új hozzászólás Aktív témák