Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzsolt00
tag
válasz
bakf.6233
üzenetére
Sajnos, a 10 es hibákódot nem tudom mit takar, nézz utána külföldi fórumokon, vagy googlez sokat.
A setup 1.x nem olyan nagy dolog mint elsőre látszik. Most nincs a gépemen, tehát nem tudom pontosan leírni, csak amik az eszembe vannak. A letöltött mappába lennie kell egy olyan filenak, amibe a "mount" szó benne van. Ezt lefuttatva létrehozol egy virtuális meghajtót ami kellesz a továbbiakban(mindegy mire, a gépnek kell , kész)
Aztán kell lennie egy setup filenak ami egy ablakos alkalmazást fog elindítani (FIGYELJ hogy mindent rendszergazdai jogokkal indíts!) ahol csak tovább tovább alapon mész és kész.
Gép újraindításnál már két választható rendszered lesz. Az eddigi op. rendszered, és a setup 1.x
A setup 1.x et választva bejön a rendszer, és a menü alapú változatot válaszd.Most pedig nálam hétvége van, felraktam végre a Titanfall-t és kikapcsolódom kicsit

Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest