Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KFChicken
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki én is beszálltam a klubba. Egy TP x220, PE4L és egy GTX 560Ti hármassal csupán néhány kérdésem lenne a témában tapasztaltabbakhoz. Mert bár elolvastam a fórum minden bejegyzését még mielőtt beléptem volna. Nem emlékszem, hogy olvastam volna, ha igen akkor hol, melyik fórumbejegyzésnél volt.
-Mire jó a két pines kábel?
-A 24 pines ATX csatlakozóval ellátott pcb az fixen zárja a táp megfelelő csatlakozóit a bekapcsoláshoz
-Ha külön kapcsolót szeretnék rá tenni azt hova érdemes bekötni?Azt hiszem így elősre ennyi. De biztos lesz még?
Az első teszteken túlvagyok egyébként és egész szépen muzsikált. De akkor még egy ideiglenes PC tápról futott a kártya, azt pedig nem szereltem ki a gépből csak a megfelelő kábeleket vezettem ki az adapternek és a kártyának és a bekapcsolást a gép bekapcsolása jelentette. De ez amolyan 0. próbálkozás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Xeon E5 1650 v3, 1650 v4, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest