- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KFChicken
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki én is beszálltam a klubba. Egy TP x220, PE4L és egy GTX 560Ti hármassal csupán néhány kérdésem lenne a témában tapasztaltabbakhoz. Mert bár elolvastam a fórum minden bejegyzését még mielőtt beléptem volna. Nem emlékszem, hogy olvastam volna, ha igen akkor hol, melyik fórumbejegyzésnél volt.
-Mire jó a két pines kábel?
-A 24 pines ATX csatlakozóval ellátott pcb az fixen zárja a táp megfelelő csatlakozóit a bekapcsoláshoz
-Ha külön kapcsolót szeretnék rá tenni azt hova érdemes bekötni?Azt hiszem így elősre ennyi. De biztos lesz még?
Az első teszteken túlvagyok egyébként és egész szépen muzsikált. De akkor még egy ideiglenes PC tápról futott a kártya, azt pedig nem szereltem ki a gépből csak a megfelelő kábeleket vezettem ki az adapternek és a kártyának és a bekapcsolást a gép bekapcsolása jelentette. De ez amolyan 0. próbálkozás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest