Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
Ennél többnek kellett volna lennie a 6950-nek is. Vagy a táp szar és nem ad elég kraftot terhelés alatt, esetleg nem képes terhelve tartani a 12v-ot és ezért kapsz kevesebb pontot (ez megmagyarázná a 660-as elhalását is esetleg), vagy erősen proci limites vagy az i3-al. Esetleg a kettő egyszerre.
Tápokat lehet túlterhelni valamilyen szinten, de egy 660-nak 140W a 6950-nek meg 200W a max tdp-je. Ha az utóbbit elbírja, akkor nem lehetne gond.
Minden esetre érdemes lenne egy normális darabbal is megnézni, mert ha tényleg a tápok szarok, akkor azzal ki is tudod nyírni a vga-t meg az adaptert. Gondolom 660 még garis, de az amd-t meg a pe4l-t már necces lenne cseréltetni.(#336) kzsolt00:
Nekem is megköszönheted egészen nyugodtan. Valószínűleg ő is tőlem kapta, vagy valakitől akinek én küldtem el korábban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- MÉGÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest