Hirdetés

Aktív témák

• Egorov

aktív tag

" Mindig számold meg, hogy hányszor buksz a víz alá, és hányszor jössz fel. Ha az eredmény nem osztható kettővel, nehogy levegőt végy! "

Mekkora jó már és milyen igaz.

Tegnap fasza nap volt, röviden írom, mert nincs kedvem billentyűt nyomogatni, csak pillázni ki a búrkifliből. Főváros, kuplungpowden szakadás, 7 óra késés, dugó oda fele, dugó az M0 pályán, Szigetszentmiklós, mókus tag, Pesten eltévedés, mert kurvafaszba sem lehet balra kanyarodni, hogy esseni ki a szemük a kis szarfosoknak, IKEA szkennelés (MILF is), Patkány, rántott sajt, sültkrumpli, fasza narancslé, sok ceruza, nem is volt az amiért mentünk az IKEA-ba. :Y , 23:00-ra haza, gép, csoki, szunya.

Ma semmi, de az ég világon mocskosul, rohadt módon, de ezt kifejteni sem tudom, hogy mennyire, de még annál is jobban vagy semmennyibbre, sőt még annálabban sem volt semmiértelme bemenni az egyetemre. Annyira unalmas volt az óra, hogy most azonnal szétbasznám a gépet, ha gazdag lennék. :DDD Mért amit elmondott, azt már 5x tanultuk. Na mindegy, ez van, szarjak sünt. Minek kezdtem el ezt az egészet? ÁÁÁÁ.

Patkány beilleszkedett, jól elvan. :K

Mai vacsi: paprikás krumpli, nyameeee.
    Holnap találkozok Bíffel, ezért 9-10ig kihagyok egy órát, nem számít, sose azt nézd, ne törődj a színekkel. Legalább beszélgetünk egy kicsit, vagy megint az lesz, hogy nagyjából csak én beszélek. :DDD Na mindegy, a lényeg a találkozás és egy ölelés, mert abból nem engedek.

Egyre többet gondolkozok azon, hogy letörlöm magam a faszbúkról. Csak az tart fent, hogy t-mobilnál ingyenesen lehet az üzeneteket kezelni. Ha ez nem lenne, már nem lennék fent. Sokszor csak felbasz, elszomorít és ez nem jó.

Na most meg sör, mert az mindig kell, szerintem megint a Forint nevű helyen, mert az jó hely!

Amúgy meg magyány van, kezdek megint befordulni. :( Akár csak haver. :DDD Tudom nem vicces de nahh. Szóval mindent összevetve fakkmíbazzeg, nem lesz ennek jó vége, mocskos alkohilsta leszek, csöves szakállal, sörhassal. :K OKJ-s alkoholsta. :DDD

Na mára elhagyom a fedélzetet, lemegyek a legénységhez inni. És ahogy a Lévai vagy milyen gimiben szoktak köszönni: Málnás Édesség! Mert én nem hiszek. Ebben.

Aktív témák