- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
Megszereztem végre a szilárdságtan aláírásomat, nagyon örülök neki. Januárban lesz a vizsga belőle, addig sokat kell tanulnom, mert a vizsgán 18 pontot kell elérni nem 15-öt. Holnap statika vizsga lesz, meg kell csinálni, nincs mese. 5 kreditet ér, ha lenne egy közepes, akkor az átlagomba is pozitívan számítana.
Találkoztam ma a párommal is, nagyon jó volt. Röhögtünk, beszélgettünk, aludtunk...
Amíg ő aludt én kisunnyogtam a konyhába és rettentő konyhabeli tehetségemnek köszönhetően uzsonnát készítettem neki. Melegszenya volt a menü.
Sajnos nem nagyon tudok főzni, rajta vagyok az ügyön. A szenyának nagyon örült, elmondása szerint még nem készített neki egyik párja sem kaját. Ez azért jól esett. Mármint nem az, hogy régen nem kapott, hanem az, hogy ennyire örült az enyémnek. Ezen kívül pucoltam mandarint és a cikkeket szív alakban raktam a tálcára. 
Kint hideg van, az ablak már nem szigetel rendesen, jön be a hideg, pléd az ablakban. Holnap meglátogatom az OBI-t és veszek valamit. Igazából nem is vágyok melegebbre. Maradjon ugyanez a hőmérséklet és kevesebbet kelljen fizetni.
Szakirányválasztáson gondolkoztam de nem tudok még dönteni. Majd következő félévben, ha meglesz a szigorlat.
Amiken gondolkoztam:
-Gépgyártástechnológia szakirány
-Szerszámgépészeti és mechatronikai szakirány
-Vegyipari és energetikai gépész szakirány
-Géptervezés (korábban:gépszerkezetek) szakiránySzilveszter:
Eddig úgy terveztük, hogy Bogácsra megyünk de a tag a házat csak úgy adja ki, hogy 3 napra és 120k. Mondnom sem kell, hogy erősen negatív a dolog. Így lehet, hogy páromnál töltöm majd a szilvesztert, aminek igazán örülök.
Nem sok kedvem volt az utolsó szilveszterek alkalmával sem menni sehova, szerintem most is jobb lesz így kettesben. Persze az is előfordulhat, hogy mégiscsak lesz valahol hely. Majd kialakul.Megyek statikát tanulni. Anya kezd mérges lenni mert nem sikerülnek a vizsgák.
A helyzet szar de legalább kilátástalan!
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple MacBook
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Gyúrósok ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- S21 Dobozában 128/8
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amíg ő aludt én kisunnyogtam a konyhába és rettentő konyhabeli tehetségemnek köszönhetően uzsonnát készítettem neki. Melegszenya volt a menü.
Sajnos nem nagyon tudok főzni, rajta vagyok az ügyön. A szenyának nagyon örült, elmondása szerint még nem készített neki egyik párja sem kaját. Ez azért jól esett. Mármint nem az, hogy régen nem kapott, hanem az, hogy ennyire örült az enyémnek. Ezen kívül pucoltam mandarint és a cikkeket szív alakban raktam a tálcára.
Nem sok kedvem volt az utolsó szilveszterek alkalmával sem menni sehova, szerintem most is jobb lesz így kettesben. Persze az is előfordulhat, hogy mégiscsak lesz valahol hely. Majd kialakul.