Hirdetés

Aktív témák

• Egorov

aktív tag

Megszereztem végre a szilárdságtan aláírásomat, nagyon örülök neki. Januárban lesz a vizsga belőle, addig sokat kell tanulnom, mert a vizsgán 18 pontot kell elérni nem 15-öt. Holnap statika vizsga lesz, meg kell csinálni, nincs mese. 5 kreditet ér, ha lenne egy közepes, akkor az átlagomba is pozitívan számítana.
    Találkoztam ma a párommal is, nagyon jó volt. Röhögtünk, beszélgettünk, aludtunk... :B Amíg ő aludt én kisunnyogtam a konyhába és rettentő konyhabeli tehetségemnek köszönhetően uzsonnát készítettem neki. Melegszenya volt a menü. :) Sajnos nem nagyon tudok főzni, rajta vagyok az ügyön. A szenyának nagyon örült, elmondása szerint még nem készített neki egyik párja sem kaját. Ez azért jól esett. Mármint nem az, hogy régen nem kapott, hanem az, hogy ennyire örült az enyémnek. Ezen kívül pucoltam mandarint és a cikkeket szív alakban raktam a tálcára. :B

Kint hideg van, az ablak már nem szigetel rendesen, jön be a hideg, pléd az ablakban. Holnap meglátogatom az OBI-t és veszek valamit. Igazából nem is vágyok melegebbre. Maradjon ugyanez a hőmérséklet és kevesebbet kelljen fizetni.

Szakirányválasztáson gondolkoztam de nem tudok még dönteni. Majd következő félévben, ha meglesz a szigorlat.
    Amiken gondolkoztam:
    -Gépgyártástechnológia szakirány
    -Szerszámgépészeti és mechatronikai szakirány
    -Vegyipari és energetikai gépész szakirány
    -Géptervezés (korábban:gépszerkezetek) szakirány

Szilveszter:
    Eddig úgy terveztük, hogy Bogácsra megyünk de a tag a házat csak úgy adja ki, hogy 3 napra és 120k. Mondnom sem kell, hogy erősen negatív a dolog. Így lehet, hogy páromnál töltöm majd a szilvesztert, aminek igazán örülök. :K Nem sok kedvem volt az utolsó szilveszterek alkalmával sem menni sehova, szerintem most is jobb lesz így kettesben. Persze az is előfordulhat, hogy mégiscsak lesz valahol hely. Majd kialakul.

Megyek statikát tanulni. Anya kezd mérges lenni mert nem sikerülnek a vizsgák.

A helyzet szar de legalább kilátástalan!

Aktív témák