Hirdetés

Aktív témák

• Egorov

aktív tag

Holnap kezdődik a tárgyfelvétel. Szopó lesz, előre látom. Hogy miért? Azért, mert a Neptun egy fos. Nem bír egyszerre annyi embert kiszolgálni, amennyit kellene, pedig ez már az új verzió. Nem volt ez másképp tavaly sem. Reggel 11:00- tól lehet bejelentkezni, de ahogy beléptem és felvettem volna egy tárgyat ki is dobott. Ez után már csak 13:00 körül engedett be. Persze sok mindenki mással is így volt ez.

A tervem az volt, hogy Pénteken ne legyen órám, sajonos ez nem lehetséges, mert sok elmaradásom van, sok tárgyat kell felvenni és sok az ütközés, amit csak úgy tudtam megoldani, hogy péntekre is teszek órát. Ezek persze csak trevek, minden a holnapon múlik.

Most megy Harry Potter, nincs jobb műsor, meg amúgy is szeretem (könyvben). Nem rossz, anyuval nézem. Ma sem csináltam semmit, nagyrészt aludtam, amit nem kellett volna, mert most meg tökre nem tudok. Sörözés mission failed, mert egyik haver sincs itthon. Azaz egy van, de ő meg kiment a telekre leendő asszonnyal. :D

Holnapra tervezek egy laza (legalább 10 üveg) sörözést, mert másik haver szerzett albit egész olcsón, fel kell hát avatni.
    Most lett vége a bALEK hétnek, Csütörtökön volt a kocsmatúra nekik, lementem hát meglesni, szereztem "ingyé" sört 6 üveggel, betoltam. Röhögtem sokat, mert jó feladatok voltak a leendő elsőéveseknek. Találkoztam volt párommal is csak már hazament. Legközelebb Szerdán jön amikor be kell költözni a koliba és megiszunk egy sört meg egy "tekilát".

A rocktóber fest meg Szeptemberben lesz. Legalább nem zavar be a zh időszakba. Magyarul bebaszunk mint a szemet csak az íze kedvéért.

Aktív témák