Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
harry
veterán
Sokkal kisebb mx1000nél? Nem szeretem a kis egereket. Asszem ez akkora mint mx310. Ezt MediaM ben láttam, nekem kicsit. Játékban szerinted mennyivel jobb mx1000 mint ez a cordless click plus? Mert 20k kicsit drága, 12e sokkal barátibb, bár ennyi az mx510, ami ugye vezetékes, szal akkor valszeg nincs olyan jó mint az mx es típusok.
-
fendre
tag
Hi all!
Egy általános hozzászólás, miután végigolvastam a topicot: MX510! :))
Csak hogy éreztessem mit jelent egy jó egér. Kb 1,5 éve felújítottam a gépemet és vettem egy Icemat egérpadot (10k, edzett üveg), és egy Logitech Dual optical egeret (akkor ez volt a fellelhető legjobb egér, de ennél jobb az MX510!). Addig a sima golyós egeremmel a házunkban levő LAN halózaton jatszott quake 3 partykon rendszeresen közepes teljeseítmenyt nyújtottam (értsd ha kijött a lépés győztem). Ezekkel felvértezve viszont szarrá vertem mindenkit. Szinte hihetetlen volt ahogy hajszálpont oda lőttem ahova gondoltam, a legérzékenyebbre és a legpontosabbra van állítva (külön két paraméter), és szinte nem tudok tévedni. :))
Mostmár mindenkinek (5 ember) Icematje vagy SteelPadje van es Logitech optikai egere (lehetőségektől függően) Az egyik srác viszont befürdött mert vett egy MX 700asat, és simán beégett vele! :)) Időnként ''nem reagál'' játék közben, kb pár századmásodpercig, de ez pont elég ahhoz hogy reflexből (mivel nem mozdult úgy ahogy szerette volna) korrigáljon de így máris pontatlan a lövés, mivel kicsit később túlmozdul. Ez kivülről szinte nem is látszik, csak aki játszik az érzi.
Persze Wordhöz, Panzershez, meg Age of Empireshöz nem kell MX 510, sima optikai egér is elég (Microsoft egerek is meglepően jók - ne a márkanév alapján ítéljétek meg őket!). Főleg ha nincs hozzá megfelelő egérpadod alá, mert csak azzal jön ki az igazi okosság :DDD. ''Hiába van Ferrarid ha nyersolajat tankolsz bele'' :)) -
pallmallka
tag
Nah szal csak megen annyit, hogy várjuk ki a szombatot. Csűtörtökön vagy péteken érkezik hozzám egy MX900, Mx510, fUnc sUrface 1030, Skates 4 Logitech MX, plusz felhasználok egy radios A4Tech egeret. (sajna MX700-at és MX1000 et nem tom tesztelni mert senki se rendelt:( )
Nah ezekkel a cuccokal nyomok egy osszehasonlito teszet és megosztom veletek a tapasztalataimat, hogy ne csak a netes tesztek legyenek referencianak.
[Szerkesztve] -
Re-Tech
aktív tag
Ha ennyi pénzt kiadsz valamire, akkor legalább a jobbat vedd meg. MX900 játékra alkalmatlan, 700 sokkal jobb(vetekszik a vezetélesekkel). MX510 tényleg a legjobb kanócos most a piacon,azmegfelelő választás, ha nem kell mindenáron vezetéknélküli. Valami normálisabb egérpad és tefloncsík sokat segíthet még a komfortérzeten.
-
kretenallat
senior tag
en azt varom h vlahol kiprobalhassam az mx1000est. majd utana eldontom h valtok e olyanra. most mx500asom van. jah igen, amennyire hallottam az mx700 ami radios, gyorsabban reagal mint BTs mx900. allitolag ezert is ternek vissza a radiora az mx1000sben.
szvsz ha gamelni akarsz komolyan akkor mx510est vegyel. olcsobb es egy picivel tobb adatot dolgoz fel mint a sima 500as.
boci: 125 csomag az egy dolog. de nem kesik egy kicsit? en asszem szazadannyi egerrel talalkoztm mint te ugyh kivancsi vagyok.
[Szerkesztve] -
Santses
aktív tag
sry előre is me nemolvastam végig csak annyit írnék hogy én a Microsoft Intellimous ra esküszöm ill nemtom mien a többi mert nekem
Microsoft Intellimouse 1.0 limited edition (dobozos gyári driver) van.
és semmi pénzért nem cserélném se mx1000 re se mx510 re, egyáltalán semmire:)
amúgy énis gamer vagyok nemcsak wördben huzigálom az egeret ha ez megnyugtat :) -
Fade_Away
őstag
Olvasdel #27et. Ők mindenkinél jobban tudják mi a jó egér!
(Egy éve kb. még aszem mx500 volt.)
mx510 et rendelsz roszul nemjárhatsz.
Vezetéknélkülit a következő félévben még tuti nemlesz érdemes venni.
Persze ha csak heti 1-2* játszol akkor jó rádiós/blútúszos is.....
ha napi 1h nál többetjátszol csak vezetékest!
na l
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
Azért használhatatlannak nem mondanám. FPS-re talán nem olyan jó, bár én ezt nem tudom megitélni, mert nem játszok olyat.
Minden más játékra tökéletes. Van aki FPS alatt is használja, és ott sincs gondja vele...
Ha tudod próbáld ki és kiderül.
A reakcióideje lassabb valamivel, mert az akksi kímélése érdekében lassabban frissít az optika. Plusz ha egy ideig nem mozgatod lemegy energiatakaréskosba ilyenkor 1-2 sec míg magához tér. (Ez utóbbi aktív játék közben nem túl valószinű.)
Viszont mivel az MX1000-nek teljesen új fajta optikája lesz könnyen lehet, hogy reakcióidőben felveszi a versenyt a vezetékesekkel. (MX510-zel pl.) -
bwoay
nagyúr
az is hátránya a BT-seknek, hogy ugye a rádiósok sima PS/2 keyboard-mouse-ként viselkednek, viszont a BT-s ugye BT eszközként, magyarán telepítés,
BT kapcsolat beállítása nélkül nem használható,
ehhez viszont szükségeltetik egy hagyományos klaviatúra.
szóval ha belegondolunk,
hogy valaki most rakja össze az első (és tegyük fel: brutál)
gépét, amihez BT-s setet vesz, akkor szereznie kell egy sima billentyűzetet,
hogy bekonfigurálja a BT-st :)
Amúgy én ennek ellenére a BT-re voksolok,
nekem jól jönne a dongle a telómhoz is.
Meg ki tudja milyen BT-s cuccaim lesznek még a jövőben,
amikhez hasznát tudnám venni a klaviatúrának. -
pallmallka
tag
nem igaz!!!
radios alkalmatlan, bluetoothos meg a franc tudja... radios mar csak a technologia es a zavaro tenyezok es sebesseg miatt is lassab pontatlanabb mint a bluettothos... nekem radios van es Leg ratyi... jatékra !vezetekes! kell ha meg nemcsak jaccol akkor varj egy hetet es megmondom mi a kulonbseg a bluetooth meg a radios kozott, mert akkor mar lesz tesztpédány vezetekesre radisra meüg bluetoothosra is:) -
pallmallka
tag
Vezetékes: Gyors, nem mobil
Radiós: Minden szar zavarja, lassú
Infra: Lassú, kell rálátás az egységelk között
Bluetooth: viszonylag gyors, nem zavarja semmi, masra is használhatod nem csak egereszesre,
kicsit lassan áll fel bootnál (kb. 50% eséjjel jutsz be biosba inditasnal) -
pallmallka
tag
Hát egen... 5 év gar van minden Logitech termékre azonban emiatt nekem is van nemi agályom miutan beszlgettem egy kicsit Logitech magyarországi képviseletével.
Az ő álláspontjuk az h Logitech Magyarország nem vállal garanciat hanem az beszállitóikat terheli mivel ok csak képviselet és nem rendelkeznek sem készlettel sem semmivel... magyarul az a ceg vállalja a gart akitol veszed és nekik kell viszajuttatni a gyartohoz, tehat a garancia érvényesitése a Logitech felé itt csak közvetetten oldható meg:(
Nah en most go haza melóból majd meg onnan leszek asszem:)
Bye -
Fade_Away
őstag
lehet elirtam.
Csak zsinóros egeret szabad venni
ergo zsinórnélküli: aksis,blútúszos egeret NEM szabad venni.
Nézz meg profi gamereket ahol az egér minősége létkérdés!
Mindegyik zsinóros egeret használ!!!
ennyire érdekel fontos egér akkor ajánlom még a steelpad egéralátéteket. 1hátránya van legolcsobb is 4-5eft be kerül.
gl&hf
[Szerkesztve] -
Mike T.
tag
A ''nemkábeles'' egereket felejtsd el, ha játszani akarsz. (Bár csak két éve CS-zem, de ennyit megtanultam) Oda még mindig kell a kábel... Jobb a reakcióideje. És ebben szerintem az MX1000 sem fog változást hozni, mert bár az optikája jobb lesz (talán), de az átvitel nem javul.
-
pallmallka
tag
hát ha neked egy 18ezres egér olcso akkor:D
Ausztriabol hozom logikusan olcsobb... de ha kimész németbe ott még olcsóbb
de ha érdekel ra pontos ár akkor megmondom
és PRE PAID eljárással akár hozok is neked, annyi ha meg akarod uszni a kicsike pstázásat itthon akkor le kell jonnod Pécsre vagy Komlóra érte.
Annyit tévedtam h előre mekkel rendelni mert egyik boltban sincs készleten... de a legolcsobb hejen 61 EURO
megegy szerk: de a Logitech Cordless Desktop For Bluetoth szetet toom vállalni 115 EURO-ban mert abbol van 14 BD készleten:) bill+eger+tolto+bluetooth hub+5év gar
visit: www.logitech.hu
[Szerkesztve] -
Fade_Away
őstag
Egréhez legjobban gamerek értenek. (Cs sek, quakerek, UTsek, Starcraftosok)
Én mint volt gamer semmiképp se javaslom neked az aksis/blútúszos egereket.
Logitech ből mx510 szvsz nagyonjó.
Ha vanmég pici időd váárlásig akkor megvárhatod mx1000szériát nagyon széplesz! (és valszeg jóis) (Van topikis róla nézmeg) -
L3zl13
nagyúr
-
L3zl13
nagyúr
Van, aki szerint nehéz mert rádiós. (Akksik súlya.)
De szerintem ideális. Nem véletlenül tesz a Logitech a kábeles változatokba nehezéket (akksi helyett).
Nekem MX700-am van ami ugyanaz, csak BT helyett rádiós.
Helyedben talán elgondolkodnék, hogy megvárjam az MX1000-t.... :U
Aktív témák
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest