Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT

Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImpersonatoR
addikt
Csak infóként írom hátha valaki így jár.
Volt 2 db ASUS ROG KERIS Wireless Aimpoint Black egerem amik 1+ évesek voltak de a két év garancia még nem járt le.
Mind a kettő encoder "hibás / koszos" volt magától ugrott a görgő vagy visszafelé ment görgetés közben már.
Mind a kettőt a már NAV által bezárt KazComputerbe vettem.Írtam a magyar ASUS supportnak akik válaszoltak, hogy egeret egyébként sem javítanak itthon hanem cserélnek vagy visszafizetik az árát.
De eredetileg a vásárlás helyére kell vissza vinni csak ugye itt nem volt hova.Végül bekérték az eredeti számlát és küldtek Fedex futárt aki kivitte Hollandiába a két egeret és visszautalták az eredeti vételárát mind a kettőnek.
Illetve másik lehetőségem lett volna az encoder csere itt fórumon keresztül de akkor ugrik a gari ezért inkább visszaküldtem őket. És Alzan pont All time low -ra (25 590 Ft) le volt ütve a fehér így vettem egyet ott. Aztán egy év múlva gondolom ezt is küldhetem vissza alzához

-
ImpersonatoR
addikt
Sziasztok
Van két darab Asus ROG Keris Wireless AimPoint egerem.
[link]
Sajnos mind a kettőnek kihagy / visszaugrál már néha a görgője scrollozás közben a képernyőn (encoder hiba/koszolódás gondolom).
Az egeret könnyű szétszedni ugye eleve cserélhető a mikrókapcsoló benne de az encoderhez nem férek hozzá hogy kitisztítsam kipattintani meg nem merem.
Mind a kettő garanciális még számla papír és doboz is meg van.
Viszont a már azóta NAV álltal bezárt KazyComputerben vettem őket.
Oda értelem szerűen nem tudom már visszavinni.
Egérrel + számla melyik magyar ASUS szervízbe vihetném ?
(Google szerint notebook.hu ami kicsit hihhetetlen számomra)
Nem igazán találtam, hogy ASUS egérrel hova lehet menni itthon ami hivatalos szervíz.
Ha pedig valakivel megcsináltatom akkor gondolom ugrik a garancia rá.Kinéztem még ezt az egeret de gondolom ennél is ugyan ez lenne 1 év után az encoderrel : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest