Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ImpersonatoR

addikt

Csak infóként írom hátha valaki így jár.
    Volt 2 db ASUS ROG KERIS Wireless Aimpoint Black egerem amik 1+ évesek voltak de a két év garancia még nem járt le.
    Mind a kettő encoder "hibás / koszos" volt magától ugrott a görgő vagy visszafelé ment görgetés közben már.
    Mind a kettőt a már NAV által bezárt KazComputerbe vettem.

Írtam a magyar ASUS supportnak akik válaszoltak, hogy egeret egyébként sem javítanak itthon hanem cserélnek vagy visszafizetik az árát.
    De eredetileg a vásárlás helyére kell vissza vinni csak ugye itt nem volt hova.

Végül bekérték az eredeti számlát és küldtek Fedex futárt aki kivitte Hollandiába a két egeret és visszautalták az eredeti vételárát mind a kettőnek.

Illetve másik lehetőségem lett volna az encoder csere itt fórumon keresztül de akkor ugrik a gari ezért inkább visszaküldtem őket. És Alzan pont All time low -ra (25 590 Ft) le volt ütve a fehér így vettem egyet ott. Aztán egy év múlva gondolom ezt is küldhetem vissza alzához :)

• ImpersonatoR

addikt

Sziasztok

Van két darab Asus ROG Keris Wireless AimPoint egerem.
    [link]
    Sajnos mind a kettőnek kihagy / visszaugrál már néha a görgője scrollozás közben a képernyőn (encoder hiba/koszolódás gondolom).
    Az egeret könnyű szétszedni ugye eleve cserélhető a mikrókapcsoló benne de az encoderhez nem férek hozzá hogy kitisztítsam kipattintani meg nem merem.
    Mind a kettő garanciális még számla papír és doboz is meg van.
    Viszont a már azóta NAV álltal bezárt KazyComputerben vettem őket.
    Oda értelem szerűen nem tudom már visszavinni.
    Egérrel + számla melyik magyar ASUS szervízbe vihetném ?
    (Google szerint notebook.hu ami kicsit hihhetetlen számomra)
    Nem igazán találtam, hogy ASUS egérrel hova lehet menni itthon ami hivatalos szervíz.
    Ha pedig valakivel megcsináltatom akkor gondolom ugrik a garancia rá.

Kinéztem még ezt az egeret de gondolom ennél is ugyan ez lenne 1 év után az encoderrel : [link]

Új hozzászólás Aktív témák