Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Igazából arra már rájöttem (ha jól gondolom, ha nem, javítsatok ki), hogy ami azonos magasságú, meg a hatszögletű tengelyfoglalat stimmel, akkor kb. mindegy, hogy milyet veszek bele. Az nem nagyon érdekel, hogy a görgetés milyen lesz, céges cucc, ha működik, akkor örülünk, ha nem, akkor megy az elektronikai hulladékba. De úgy gondoltuk a kollégákkal, ennyi esélyt adunk neki. Aztán lehet valaki még fogja tudni használni. Egyébként Alin találtam egy ALPS-et, vagy 800 Ft-ért, azt rendeltem meg, egy másik fórumban valaki azt vett (vagy talán Reddit-en láttam), és azt írták rá hogy f@sz@. Meg még Kailh-t láttam, hogy vettek páran (igaz, másféle egerekbe, de az ezek szerint igazából mindegy), viszont azt nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest