Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
hat mivel mar hozzavoltam ahhoz szokva hogyha pl a netpinceren rendelek pizzat akkor ott egyreszt kivan irva hogy mennyi a csomagolas, masreszt hozzaadja a kalkulator es igy latom a vegosszeget... de az Elefanto honlapjan nincs egy kurva szo se irva arrol hogy plusz 80 ft a doboz/db, foleg hogy kivan irva ingyenes hazhozszallitas, aztan az se ingyen volt.... nemtudom te mit szolnal egy ilyenhez...
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Out
addikt
---->
-
Out
addikt
Egy kerdes: Tudtok olyan helyet a varosban ahol foglalkoznak hasznalt laptopok eladasaval?
-
Out
addikt
hat ugy gondoltam mivel az nem volt ami mindig szokott lenni, talan kitalaltak valami ujat es azt raktak be a helyere, de ezekszerint megsem.... tegnap egyebkent vacsorara piacos hambit ettem es jovolt
mod: egyebkent nincs nalatok valami meno informatikus allas?
[Szerkesztve]Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Out
addikt
Jah, tenyleg, Alvin es a Mokusok koncertre megy ma valaki kozuletek?
-
Out
addikt
nem mert csak messzirol neztem meg, egyebkent meg a szezammagos csirke, es a krumpliscsirke hatalmas halmokban allt gondolom azok fogynak a legjobban... meg ehhez a temahoz kapcsolodoan, kostolta mar valaki a pizzat ott?
Jah, csutortokon voltam a gyongyosi Tescoban, es ott is ugyanilyen Shery etterem van meg kavezo mint itt... ''A kinaik mar a spajzban vannak!''Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Out
addikt
Ma van az utolso munkanapom, holnaptol nyaralok
-
Out
addikt
udv, mar eleg regen irtam, most is csak azert hogy megkerdezzem erdekel-e valakit PS2-es ezust szinu konzol, jatekokkal?
[Szerkesztve]Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Out
addikt
Jah, Mezokovesden :o)
Nincs egyebkent semmi mas valtozas az eletemben....
Es te meg mindig a piros lampas ... ize... piros zaszlos helyen melozol? :o)
Megvan meg az MPIO lejatszod? Azota se mutattad meg es nekem azota is olyan kellene, de nem lehet kapni seholse mar :o(Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Out
addikt
egesz nap adatokat gepelek be, kellemes kornyezet, nyugis melo :o)
Ha korizni nem is, de talalkozni veled mar annal inkabb, hol is van a koripalya? :oD
Asszony meg megvan, nem nagyon akar elhagyni hiaba probalom eluzni :oPPPPCommodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Out
addikt
Viszont ha jol emlekszem te is szereted a kinai kajat, sor helyett egy meeting a Tusko kajaldaban? Befalunk ket nagyadag szezammagos csirket gombas tesztaval, attol majd hizol nefelj :o)
mod: gratula a partneredhez... milyen nemu? :oD Ha gondolod hozhatod ot is kajalni, meg en is az enyemet, aztan majd elleszunk vagy nem :o)
-
Out
addikt
A topik kerdesere valaszolva: mar nincsenek :oD
-
Out
addikt
Iden, mar nekem se nagyon lenne idom rad :o) Nem kotrom elo a jegkorim, mivel nincs. Gorkorival lehet menni? :oD
En meg mindig szeretnem elpasszolni a Thermaltake V1000D-s szamomra baromi nagy hazamat, nem kell senkinek? :o)Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Out
addikt
Hova tuntek az egriek ebbol a topikbol? Teny hogy en se tul gyakran latogatom a PH!-t mostanaban, na de mi van a tobbiekkel akik aktivan resztvettek a topik fejlodeseben?
-
Out
addikt
UP --->
-
Out
addikt
Nincs valakinek elado vincsije(IDE) esetleg tapja illetve dvd iro? minimum 10GB-s kellene a vincsibol, a tapbol meg minimum 300W-s, a dvd iro meg tokmindegy milyen csak mukodjon rendesen :o)
[Szerkesztve]
-
-
Out
addikt
Akkor sajnos en nem fogok talalkozni a te muveszien elkeszitett ekezetes betuiddel, mert hogy en messzirol kerulom az olyan billentyuzetet amin ekezetes karakterek vannak :oD
Egyebkent nem tervezed hogy lecsereled az Mpio-dat?Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Out
addikt
szamtech cuccot senki nem arul?
-
Out
addikt
Tud valaki egy boltot Egerben ahol hasznalt laptopokat lehet venni? Mar agyamra megy a csalad, hogy mindenki egyszerre akar chatelni, meg jatszani :o)
-
Out
addikt
Hello!
Ha minden igaz akkor holnap vagy holnaputan megyek a Tescoba es akkor megtudom neked nezni a sort.
Vasutallomas: [link] , egyszer nyomd meg a lefele nyilat es meglatod a jobb also sarokban.
-
Out
addikt
Udv!
Vannak meg olyanok itt, akik 2004 es 2006 kozott aktivan tevekenykedtek a topikban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen TV-t vegyek?
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Call of Duty: Black Ops 6
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Processzor és videókártya váltás után nincs kép és billentyűzet.
- Kupon kunyeráló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest