Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
ROBREGGAE
üzenetére
Már hogyne lenne? A matchmakingnek hozzád hasonló tudású játékost kell sorsolnia, másképpen nincs értelme. Most minden egyebet félretéve, mint például a script. Ha sokkal jobb játékosok ellen kell játszani frusztráló, ha sokkal gyengébbek ellen, az unalmas.
Lennie kell egy értéknek (vagy akár többnek), hogy ki milyen kategóriába esik, és ez alapján párosítani a játékosokat. Így a nagyon jó játékosok nagyon jó játékosok ellen fognak játszani, az újoncok pedig újoncok ellen. Ez így van rendjén, és ennek így kell lennie.Szerinted nekem mennyire kielégítő érzés elverni egy Div 9-es 1800-as csapatot? Ennek nem szabadna megtörténnie.
Hozzáteszem ennek az egésznek csak akkor van értelme, ha az Eventekre is kiterjed. Nekem hiányzik ami PES-ben volt, emlékeztek még? Eredmények függvényében változott egy játékos besorolása, nem csak egy Divíziós szám jelezte hogy ki hol áll az adott pillanatban. Eventeken ugyan ezzel a besorolási számmal kereshetné az ellenfeleket, és így nem lenne az, hogy 3 meccsből minimum 2x Div 1-es ellenfél jön szembe, csak akkor ha ugyan olyan besoroláson vagyok mint Ők.A jelenlegi rendszer az alkalmi játékosok rémálma.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hozzáteszem ennek az egésznek csak akkor van értelme, ha az Eventekre is kiterjed. Nekem hiányzik ami PES-ben volt, emlékeztek még? Eredmények függvényében változott egy játékos besorolása, nem csak egy Divíziós szám jelezte hogy ki hol áll az adott pillanatban. Eventeken ugyan ezzel a besorolási számmal kereshetné az ellenfeleket, és így nem lenne az, hogy 3 meccsből minimum 2x Div 1-es ellenfél jön szembe, csak akkor ha ugyan olyan besoroláson vagyok mint Ők.