Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TrueGooner

senior tag

válasz ROBREGGAE #1437 üzenetére

Már hogyne lenne? A matchmakingnek hozzád hasonló tudású játékost kell sorsolnia, másképpen nincs értelme. Most minden egyebet félretéve, mint például a script. Ha sokkal jobb játékosok ellen kell játszani frusztráló, ha sokkal gyengébbek ellen, az unalmas.
    Lennie kell egy értéknek (vagy akár többnek), hogy ki milyen kategóriába esik, és ez alapján párosítani a játékosokat. Így a nagyon jó játékosok nagyon jó játékosok ellen fognak játszani, az újoncok pedig újoncok ellen. Ez így van rendjén, és ennek így kell lennie.

Szerinted nekem mennyire kielégítő érzés elverni egy Div 9-es 1800-as csapatot? Ennek nem szabadna megtörténnie. :D Hozzáteszem ennek az egésznek csak akkor van értelme, ha az Eventekre is kiterjed. Nekem hiányzik ami PES-ben volt, emlékeztek még? Eredmények függvényében változott egy játékos besorolása, nem csak egy Divíziós szám jelezte hogy ki hol áll az adott pillanatban. Eventeken ugyan ezzel a besorolási számmal kereshetné az ellenfeleket, és így nem lenne az, hogy 3 meccsből minimum 2x Div 1-es ellenfél jön szembe, csak akkor ha ugyan olyan besoroláson vagyok mint Ők.

A jelenlegi rendszer az alkalmi játékosok rémálma.

Új hozzászólás Aktív témák