Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Lehet meg kell szokni. Van még egy beállítási rész ami ahol a lövés és a passz "rásegítás" szintjét lehet állítani bár ott sem szoktam sokat variálni.
Idő kell az átszokásra. Anno PES-sel kezdem billentyűzettel majd mikor éreztem, hogy "kinőttem" a billentyűzetet vettem egy Logitech Dual Action kontroller-t ( a F310 ennek az utódja) na 2-3 hét kellett az átszokásra mert nagyon nem ment addig nem használtam kontrollert.
Aztán mikor átálltam FIFA-ra megint kellett átszokás mert a gombkiosztás és a játék is más volt de idővel abba is belerázódtam. Aztán most vissza a PES-re megint kellett némi idő mire a játék fizikáját megtanultam stb. (PES 19-re álltam át előtte a sorrend: PES 2009-2010-2011-2012-2013 majd ezzel a 2013-al egészen 2015 tavaszáig toltam akkor vettem egy akkor bivalyerős gépet és vettem meg a FIFA 15-öt majd utána sorban a 16-17-18-at de a 19-et már nem vettem meg mert "ingyen" lehetett játszani a FIFA 19-el majd utána átálltam a PES 19-re és a PES 21-et már megint megvettem igaz "akciósan" jóval a megjelenés után sokkal olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PlayStation 5
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest