Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cs1csó

titán

válasz Lmh #96 üzenetére

Lehet meg kell szokni. Van még egy beállítási rész ami ahol a lövés és a passz "rásegítás" szintjét lehet állítani bár ott sem szoktam sokat variálni.

Idő kell az átszokásra. Anno PES-sel kezdem billentyűzettel majd mikor éreztem, hogy "kinőttem" a billentyűzetet vettem egy Logitech Dual Action kontroller-t ( a F310 ennek az utódja) na 2-3 hét kellett az átszokásra mert nagyon nem ment addig nem használtam kontrollert.
    Aztán mikor átálltam FIFA-ra megint kellett átszokás mert a gombkiosztás és a játék is más volt de idővel abba is belerázódtam. Aztán most vissza a PES-re megint kellett némi idő mire a játék fizikáját megtanultam stb. (PES 19-re álltam át előtte a sorrend: PES 2009-2010-2011-2012-2013 majd ezzel a 2013-al egészen 2015 tavaszáig toltam akkor vettem egy akkor bivalyerős gépet és vettem meg a FIFA 15-öt majd utána sorban a 16-17-18-at de a 19-et már nem vettem meg mert "ingyen" lehetett játszani a FIFA 19-el majd utána átálltam a PES 19-re és a PES 21-et már megint megvettem igaz "akciósan" jóval a megjelenés után sokkal olcsóbban.

Új hozzászólás Aktív témák