Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
szTotyy
őstag
Nem kell bíznod az EA-ben. Az a különbség (szerintem) köztük és a Konami közt, hogy az EA esze ágában sincs fociszimulátort csinálni, ott az a cél, hogy a játékos jól szórakozzon, a valósághoz semmi köze nincs. Míg a Konami (legalábbis a PES-ekben biztos) inkább futballszimulátort szeretne (vagy inkább szeretett volna) csinálni, csak saját maguk cseszik el.
Az eFoci fizikáját csak azért szidod ennyire, mert nem játszottál mostanság Fifával. És onnan tudom, hogy nem játszottál Fifával, mert akkor nem szidnád ennyire az eFootball fizikáját.
Félreértés ne essék, tudom hogy ez sem tökéletes, de a Fifáénál messze-messze élethűbb.Abban lehet igazad van, hogy a playerek is valójában az AI, ez nekem is megfordult már a fejemben, de gondoltam csak nem alacsonyodnak le ilyen mocskos szintre. Aztán lehet mégis..
Remélem eljön az az idő, mikor mindketten újra telepítitek a játékot és nem bánjátok meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ROG Strix GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600MHz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Félreértés ne essék, tudom hogy ez sem tökéletes, de a Fifáénál messze-messze élethűbb.