- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szTotyy
őstag
Nem kell bíznod az EA-ben. Az a különbség (szerintem) köztük és a Konami közt, hogy az EA esze ágában sincs fociszimulátort csinálni, ott az a cél, hogy a játékos jól szórakozzon, a valósághoz semmi köze nincs. Míg a Konami (legalábbis a PES-ekben biztos) inkább futballszimulátort szeretne (vagy inkább szeretett volna) csinálni, csak saját maguk cseszik el.
Az eFoci fizikáját csak azért szidod ennyire, mert nem játszottál mostanság Fifával. És onnan tudom, hogy nem játszottál Fifával, mert akkor nem szidnád ennyire az eFootball fizikáját.
Félreértés ne essék, tudom hogy ez sem tökéletes, de a Fifáénál messze-messze élethűbb.Abban lehet igazad van, hogy a playerek is valójában az AI, ez nekem is megfordult már a fejemben, de gondoltam csak nem alacsonyodnak le ilyen mocskos szintre. Aztán lehet mégis..
Remélem eljön az az idő, mikor mindketten újra telepítitek a játékot és nem bánjátok meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- PlayStation 5
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO Eladó!
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Félreértés ne essék, tudom hogy ez sem tökéletes, de a Fifáénál messze-messze élethűbb.