Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Ja csak AA -n kívül a mezei lapok kb használhatatlanok a Barca Real etc ellen,de ha neked nem ez a tapasztalat attól még nekem az!Ja és nem vagyok hajlandó heteket és hónapokat arra fordítani hogy egy játékban versenyképes legyek.Kérjenek havi díjat egy jó és kiegyensúlyozott játékért,az ok nekem.Viszont itt arra megy ki a játék hogy minél több pénzt költsön az régi player és az új is hogy legyen sikerélménye.Na ez viszont az az irány ami felé az egész játékipar megy.Maximalizált bevétel és minimális energia befektetés a fejlesztők részéről.Persze rá jöttek hogy így 10x annyit keresnek mint ezelőtt mikor volt ML meg Coop meg rengeteg jó kis mód a játékban ami miatt érdemes volt nap mint nap elővenni!A playerek nagy része utálja ezt csak olyanok mint a Magyar emberek, hát ez van ezt kell szeretni.Lehetne sokkal jobb is de ne bántsuk a döntés hozókat,majd valahogy így is megélünk! Lehetne sokkal rosszabb mint pl Bulgáriában(Fifa 23)Aki meg azzal jön hogy ingyenes?Az idő a legnagyobb kincs, és az ember szórakozni vágyna és nem sajtreszelővel recskázni.Szóval nincs meta meg az egész összeesküvés elmélet amint mondtam?Az biztosan nem fogja látni ezt aki nem akarja.Lehet túl sok pénzt és időt tett bele hogy elfogadja,de attól még ez létezik, és a playerek nagy része le is írja pl a Reddit-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest