Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Ja inkább rosszabb lett megint. Nem tudom eldönteni, hogy valami új csalás miatt vagy mindenkinél ilyen (hiszen nem jelzi ki az ellenfél stamináját) de az eddig félidőben full zöld staminákból rendszeresen 3-5 játékosom piros úgy, hogy a formák normál vagy felette. Eddig narancssárga formánál ilyen 2-5 pontokat vont le a skillekből, most volt olyan, hogy 8-at is levont, aztán néztem tágra zárt szemekkel, hogy mitől fulladt ki a játékosom teljesen a 30. percben. Van három játékosom egy posztra, és abból kettő piros, a harmadik narancs forma, az is kifingik 30 perc után. Mellé maradt ugyanaz a csalás, így nem sok értelme van a játéknak.Meg is szaporodtak a kilépések, kb a meccsek 1/3-ában vagy én lépek ki vagy az ellenfél, és még az első félidőben. Ilyenkor 15-20 percnyi meccsidő után teljesen nyilvánvaló, hogy melyik fél fogja nyerni a meccset akármi történik, és nincs logikus oka a folytatásnak.
SIM-ben is... eddig SIM-ben top playeren nyertem a meccsek 90%-át, ezért AI-val játszottam a az AI elleni kihívásokat. Most meg lehetetlen nyerni, legfeljebb döntetlen ugyanazokkal a beállításokkal, csapattal mindennel. Hogy ennek mi értelme? Még inkább elmegy a kedvem az egésztől hiába akar ráerőszakolni a játék a manuális irányításra. Még az ember elleni meccseket is szimulációval játszanám ha lehetne annyira elvették a kedvem ezek a csalások a játéktól. Egyedül a coin miatt játszom ezeket a kihívásokat, azt is csak addig fogom ameddig a spanyolokat meg tudom venni, aztán csak a ligát tolom, az még valamennyire játszható.
Én nem tudom ki találta ki ezt a vonalat a Konaminál, de hogy a kezét lábát levágatnám és a játékfejlesztéstől örökre eltintanám az biztos... ezek semmiből nem tanulnak ez fogja jelenteni ennek a játéknak a végét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Trollok komolyan
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Android Autót minden mobilra!
- Hardcore café
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest