Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Én csak a ligánál vettem észre jó pár hónappal ezelőtt már a faszságokat.
Az eventnél annyira nem is érdekelne, mert akárhányszor próbálhatom, viszonylag hamar megvan az összes challenge.
Ám a ligánál mikor egy vagy két buzi meccsen megy el a feljutás vagy bennmaradás... Mondanám, hogy hagyom a picsába a ligát és játszom más móddal, de nincs semmi basszus. Totál unalom az egész. Nem lehet azt csinálni, hogy hát akkor coopozok vagy offline master leaguezek.
Én jobban örültem volna, ha fizetünk a játékért, normális offline tartalommal(master league), meg grafikai beállításokkal. Habár a legutolsó szempont megjegyzem a grafika, csak lenne normális a játékmenet.
Eredetileg amúgyis az volt, hogy normális pes 2022 lesz továbbra is, csak valamelyik barom kitalálta ezt.
Arra se képesek, ha már kitalálták ezt, hogy frissítsék a formákat vb alatt is. Minek azt... Nem kell itt semmit csinálni. A lényeg a 900-as meg 1500-as csomagok. Legyen ötödjére is Mbappénak lapja, mert nem volt elég idáig se...
Az a baj, hogy szeretem a focit, és nincs alternatíva... A fifát soha többet, az UFL meg csak konzolra érkezik, kipróbálni se tudnám bármikor is fog megjelenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest