Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VinoRosso

veterán

válasz TrueGooner #344 üzenetére

Én ebben nem szerver lagot látok, hanem game feature-t. Fura mód a egész egy hónappal ezelőttig faszán működött minden, egész áprilistól mióta kijött. Teljesen jó volt úgy a játék ahogy volt, végre normális volt a játékmechanika, érzésre jó volt kezelni. Nem voltak olyanok, hogy azt éreztem, hogy gólt akar rúgatni az ellenféllel a gép, most meg még sokszor a saját játékosaimat is ellenem fordítja, mintha átállnak az ellenfélhez, amikor 'nyomja' az ellenfelet állandóan ráüti a lábára a kipattanót a kapusom, vagy a saját játékosom lábáról lehetetlen módon odapattan,és nem úgy, hogy néha néha, hanem mintha mágnesként vonzaná a labdát az ellenfél csukája, hiába próbálok beavatkozni és felszabadítani, sorozatban az ellenfélnél köt ki a labda addig amíg valahogyan be nem nyomorogja valahogy a hálómba. Pedig egy felszabadítás nem bonyolult, a PES-ben meg a való életben sem, egy nagyobbat kell belebikázni a labdába amihez nem kell világklasszisnak lenni. De még ennyit se lehet megtenni benne, ha a játék épp nem úgy akarja.

Majd csinálok még felvételeket mert ez amit itt alább mutattam kutyafüle ahhoz képest amiket mostanában csinálni szokott.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés