- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
JulianSinulf #23 üzenetére
Nekem is van az oled-en valami állitható rgb, de én az első bekapcsolás után OFFoltam is.
Ilyesmi, kör alakú:
Nálam is több profil van, játékokhoz külön, aztán zero rpm mind a 14 ventinél, összes rgb OFF.
Icue-ba egy pár órát rászántam az elején, onnantól 1 gombnyomás minden, a profilokat import/exportálni is lehet, nem veszik el semmi.
Az rgb-t pedig úgy testre lehet szabni, hogy az Icue-t kirakod teljes képernyőre, a murals alatt megjelenik az összes rgb eszköz, megfogod és oda húzod, ahova akarod, nagyítod-kicsinyíted, forgatod.
Pl az egérpadra ráhúzod az egeret, mert az ott van irl is.
Gyakorlatilag a képernyőn csinálsz egy virtuális buildet a gépedről, onnantól ha mondjuk áthúz egy repülő a képernyőn, akkor az pont úgy és csak ott köszön vissza rgb szinten, ahogy elrendezted.
Csináltam régebben egy részletes leírást valamelyik topikban, de a nagy leállás vész magával vitte. -
válasz
JulianSinulf #20 üzenetére
Én kizártnak tartom, hogy bármikor is Noctua ventiket használjak, nem azért mert nem világít, hanem mert ronda, ezen nincs mit szépíteni.
Amúgy a QX ventikbe amiket használok, még temperature sensor is van, amit az Icue monitoroz is, mondjuk még sosem néztem rá, de ha kérdezik, van.Az alaplap rgb-t azonnal kikapcsoltam, default ON-on van, de mivel nem tudom az Icue-val kontrollálni, így nem is kell.
Az én házamhoz 0 ventit adtak gyárilag, én szereztem be mind a 14-et.
Vertical GPU telepítés red flag nálam, hűvös kártyát akarok, nem fenszi kinézetet. (a ház aljábó 3x14cm hűti, ha élére fordítom a kártyát, akkor szart sem ér a sok venti alul).
VGA világítás nálam is solid fehér, visszavett fényerővel. (Amúgy az összes rgb moderált, 60%-os fényerőre van állítva az Icue Link hub-ban).
A monitor hátulján nekem 240cm Corsair LS100 van, az viszont a képernyő tartalom alapján változtatja a színét, késés nélkül, azonnal.
A bill/egér/egérpad szintén a képernyő (meghosszabbítása) lefelé, pont az történik azokon, ami a képernyőn.
1000 számra vannak itt is játékprofilok, de én nem használok ilyesmit soha, csak az ambient módot, minden eszközön.
-
válasz
JulianSinulf #7 üzenetére
Eszembe sem jut.
Hosszú és rögös út vezetett a kánaánba, amit nálam az Icue kényelme, problémamentessége és rendkívüli sokoldalúsága testesít meg.Synthwave: teljesen mások az igényeink, úgy tűnik...felét nem is értettem, annak amit mondtál.
Én csak játszok a gépen, meg néha ránézek, hogy milyen jól néz ki. -
válasz
JulianSinulf #5 üzenetére
Synthwave: np.
JulianSinulf& Csandi: lol, ezt a sok faszságot amit itt összehordtatok, a tájékozatlanságotok számlájára írom, nincs harag.
Lassan 5 éve az Icue-t használom, jelenleg 25 eszközt vezérel a gépbe (14 ventilátor, AiO, ramok összes periféria ambient light, etc), de nemsokára a Philips Hue integráció is képbe kerül.
Gyakorlatilag hibátlan a szoftver és pl. RGB terén olyan dolgokat tud, amit egyik másik gyártó sem.
Nem beszélve az 1 gombnyomásos profilokról, amiket évek óta gépről gépre viszek.
10 profilom van...mindegy, hosszú....használjátok 5 fajta szoftvert, jó lesz minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest