Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• JulianSinulf

őstag

válasz sixpak #14 üzenetére

A Noctua-t én is szeretem. Van is pár a házban.
    A világítós ventik nem érdekelnek.
    Bár a ház üveglapos, de sötétített.
    Nemrég cseréltem alaplapot, azon a VRM hűtésen már van fényjáték. Nem én kértem, így adták. De alkatrészt nem az alapján fogok választani, hogy raktak e rá LED-et vagy sem.
    Szépen be is van állítva fehérre és a fényerő is vissza van véve.
    A VGA egy Palit GameRock. Ez baromi jól néz ki, így bekerült egy vertikális tartóba. Nameg így talán nagyobb eséllyel nem hajlik meg, mint a korábbi MSI. Ez is kapott egy enyhe fehéret. A pumpa asszem csak fehéren világít, de az is vissza van véve.
    Mivel nálam a gépház monitor feletti magasságban van, így én ezekből a fényekből látom, hogy be van kapcsolva. Meg a monitorokból, mert azoknak meg a hátulja világít. Fehéren. De az egyik pixeltisztítás közben is világítva marad, míg nem végez.
    Billentyűzetnél sosem szerettem a színjátékot. Csak a statikus. De a különböző blokkok, illetve játékspecifikusan a billentyűk színei másra voltak állítva. És ez játékonként változott, ha beállítottam.
    De icue-n még ez is macerás volt, mert, ha már be volt állítva valami, mondjuk egy teli kék mindenre, akkor először ki kellett vennem ebből azokat a billentyűket, melyekre mást akartam állítani, különben az új beállítást és a régit összemosta és nem olyat kaptam, amilyet akartam. Nem tudom, hogy ez miért jó, de engem zavart. LGS-nél ilyen nem volt.

A G910 tudott olyat, hogy GTA-ban, ha üldöztek a zsaruk, akkor a számsor ketté osztódott és kék/pirosan villogott felváltva, mint a rendőrautó szirénája. Na ez annyira kiesett még a perifériás látásomból is, hogy szinte soha nem is láttam, csak párszor vettem észre.

Így nekem igazán ezek a visszajelzések nem hiányoznak.
    A billentyűnkénti színállítást a kiosztáshoz azért szerettem, mert több játékkal is szoktam játszani, illetve van amikor van nagyobb - 1 hét - kihagyás és esetleg egy-két nagyon ritkán használt dolgot elfelejtek. De így csak rá kellett néznem a billentyűzetre és láttam, hogy hova van valami konfigurálva. Adott esetben a szín azt is elárulta, hogy mi lehet az.

Új hozzászólás Aktív témák