Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sixpak

nagyúr

válasz JulianSinulf #20 üzenetére

Én kizártnak tartom, hogy bármikor is Noctua ventiket használjak, nem azért mert nem világít, hanem mert ronda, ezen nincs mit szépíteni. :)
    Amúgy a QX ventikbe amiket használok, még temperature sensor is van, amit az Icue monitoroz is, mondjuk még sosem néztem rá, de ha kérdezik, van. :D

Az alaplap rgb-t azonnal kikapcsoltam, default ON-on van, de mivel nem tudom az Icue-val kontrollálni, így nem is kell. :)

Az én házamhoz 0 ventit adtak gyárilag, én szereztem be mind a 14-et.

Vertical GPU telepítés red flag nálam, hűvös kártyát akarok, nem fenszi kinézetet. (a ház aljábó 3x14cm hűti, ha élére fordítom a kártyát, akkor szart sem ér a sok venti alul).

VGA világítás nálam is solid fehér, visszavett fényerővel. (Amúgy az összes rgb moderált, 60%-os fényerőre van állítva az Icue Link hub-ban).

A monitor hátulján nekem 240cm Corsair LS100 van, az viszont a képernyő tartalom alapján változtatja a színét, késés nélkül, azonnal.

A bill/egér/egérpad szintén a képernyő (meghosszabbítása) lefelé, pont az történik azokon, ami a képernyőn.

1000 számra vannak itt is játékprofilok, de én nem használok ilyesmit soha, csak az ambient módot, minden eszközön.

Új hozzászólás Aktív témák