Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laca 012

őstag

válasz V.Stryker #3845 üzenetére

A billentyűzet alatt van csak egy sárga címke.. Ha azt óvatosan leszeded és átragasztod egy bármilyen másik matrica hordozójára, aztán ha valami hiba miatt szükséges visszacseréled, és visszaragasztod és már meg is van oldva.
    Persze jó szerszámok és biztos kéz nem árt hozzá, mert csavarfejeken-műanyagokon sem szabad, hogy látsszon. Jobb ötletem nincs, mert akármilyen szervizbe viszed, tuti nem pöcsölnek a matricával,
    Asus szerviz meg ugye nem is létezik Magyarországon ahol esetleg a garancia megtartása mellett hivatalosan kicserélnék neked.. (bár tudok konkrét esetet a HP-nél is, ahol elutasította a szerviz a cserét, mondván a garancia az eredeti konfigurációra érvényes csak)

superTibcsi, Laci.M:
    Igen, ez a Flashplayer 10.2 úgy látszik igen jól sikerült... :W Mondjuk állítólag ez valami nagy változást-átállást tartalmazott, hogy a Flash ne a CPU-t terhelje, hanem a GPU-t így a kisebb CPU-k sem lesznek 80-100%-osan terhelve, hanem kb 20-30%-ban..
    Az Optimus nálam 10,1"-on eddig sem volt tökéletes, mert nem vitte a teljes képernyős Flashvideo lejátszást, csak ha direktben átkapcsoltam NvidiaION-ra.

"Igen, beágyazva viszi, mert akkor nem kapcsol át ION-ra"

Én másképp tapasztaltam.. Pont, hogy a youtube honlapján, vagy teljes képernyőn van az, hogy csak egy pillanatra villan be az ION felirat az NVIDIA TEST TOOL-ban, és ha nem omlik össze, akkor is max. hang van.
    De beágyazva meg pont bekapcsol és ott ezért is viszi még ha nagy felbontást választok, akkor is szakadásmentes..
    Próbálkoztam én is mindennel a 10.1 idejében is, mert idegesített, hogy a youtube honlapján és más oldalakon is beágyazva tökéletes volt, de a teljes képernyőt sehol sem jelenítette meg rendesen. Volt pl egy 9-hez kiadott "bugfix", amivel pl. pont annyit lehetett elérni, hogy ilyenkor ne kapcsoljon át ION-ra, de a gyenge IGP miatt így meg szaggatott a legkisebb felbontásban is..

Már nagyon örülnék, hogy ha az NVIDIA a gyártókkal karöltve végre megoldaná ezt a problémát, mert az szép, meg nagyon jó, hogy kitalálták ezt az Optimus "videovezérlő átváltósdit" az univerzális felhasználhatóság érdekében, de így elég nyűgös, hogy ha flasht akarok nézni át kell kapcsoljak és újra kell indítanom a gépet..

Nálatok egyébként 10.1-el működik a teljes képernyős lejátszás rendesen??? :F :F
    Mert ezt is az Optimusra fogják akikkel eddig beszéltem, de gyanítom, hogy ha 1215N-nél működik, akkor nálam a 1015PN-ben az N550 CPU-ba integrált intel GPU támogatottsága is sántíthat..
    Akkor lehet nem véletlenül adták eredetileg Win7 Starterrel ahol a váltást csak amúgy is csak kézzel lehetett elvégezni.. Így esetleg a Microsoftra lehetett kenni azt, ami valójában az Nvidia vagy az Asus hiányossága valójában.. :U

Új hozzászólás Aktív témák