- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabozoran
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ASUS EEE PC R101/1001PX típusú Netbookom, amely valószínűleg egy földhurok áldozata lett (kapott egy kis visszaáramot a Jobb oldali USB-jén keresztül).
Az eset óta a BIOS, rakoncátlankodik, nem akar működni.
Hardveresen annyi hibát észleltem hogy a vincsecster hangosan "nyöszörög".
Szoftveresen annyi történik mikor bekapcsolom hogy betölt az ASUS logó, megnyomom az F2-t hogy belépjek a BIOS-ba, de a hardver kilistázása után lefagy.
Ha az ESC billengyűt nyomom meg a logó után hogy usb-ről bootoljon akkor is ugyan ez, ha pedig a BIOS-t akarom frissítemi akkor a mikor a logo bejött megnyomom az Alt+F2-t és elkezd villogni a Pendrive (mert elkezdi szerintem olvasni) de ugyan az a hiba lép fel mint a többinél. Gondolkoztam rajta hogy szétszedem és az elemet kiveszem meg visszateszem, de nem hiszem hogy a beállításokkal lenne a gond mivel a hiba előtt kb fél évevel volt utoljára hozzányulva. A gépen egyépként WIN 8 futott, de programot se telepítettem előtte, med a Windows Update se volt engedélyezve.
Garancia sajnos már nincsen rajta, ezért szervítve nem igazán szeretném elkülddeni.
BIOS csipet találtam interneten kínában, de mielőtt hozzányulnék a géphez azelőtt körbekérdezek hogy szerintetek mit csináljak?üdv Zorán
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TCL LCD és LED TV-k
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- BestBuy ruhás topik
- RAM topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 512GB NVMe gar
- X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Getac S410 katonai laptop eladó (Intel I5 6300U 4X2,4Ghz, 16GB DDR4, 1TB SSD, jó akku)
- X13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest