Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ZetorGumi
üzenetére
Nekem nincsenek egyáltalán rossz tapasztalataim a márkával, mondjuk régebbi gépekkel találkoztam csak nagyrészt.
Kb. 8 éve van laptopom, 3 gépet fogyasztottam el eddig. Az első egy Asus L3500D volt, ez ma is működik új gazdájánál, köszöni szépen jól van. Aztán vettem egy A6Km-et, az 3 évig volt meg, na ezt gariban azért javították. Konkrétan a hűtőventilátor kezdett el zörögni benne, de végülis kicserélték egy másikra ( Igaz, hogy csak másodikra, elsőre csak megolajozták, másodikra cserélték )
Ezek után egy UL20A-t vettem, ami a mai napig is megvan, lassan 2 éves, még az első win 7 telepítés van rajta, pedig napi használatban van. Gariztatni nem kellett, én sem bütyköltem még házilag.
Ezen kívül a családban van még egy X51L gép is, azon a múlt héten húztam újra az oprendszert, még az eredeti volt rajta
Oké, az ritkán van használva, nem igazán napi nyúzásos gép ( Bár mostanság azért majdnem )
Gariban soha nem járt, pedig ő is 6 éves elmúlt már. Szóval vannak pozitív tapasztalatok is, csak ugye aki meg van elégedve, az kevésbé írja le a dolgokat, mint az a néhány, aki viszont a drága pénzen vásárolt termékével pórul járt. Ami végülis jogos, mert ha kiadsz egy csomó pénzt egy termékért, akkor elvárod, hogy ne is legyen gond vele.
Más kérdés, hogy a törések hogy keletkeznek, most hogy ez jogos, vagy nem jogos, azt a fene tudja, egyénileg mindegyiket külön kell nézni. Egy dolog biztos. Az Asus igen régi motoros, régebben az Apple gépeket is ő gyártotta ( pontosabban ugyanott gyártották mindkét márka gépeit ) és hát az Apple-ről mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy silány minőség. Az olcsó notik meg hát műanyagból vannak, és törnek.
A kis EEE meg méretéhez képest igen masszív kis szerkezet, ez biztos. Megdöbbent minden alkalommal, amikor kezembe veszem pl a tesóm 1005PE-jét
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Crimson Desert
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ASUS ROG G70S retro gamer laptop 17 dual GPU SLI ritka különlegesség
- Asus ROG Strix G731GT - 17.3"FHD IPS 120Hz - i7-9750H - 8GB - 512GB SSD - 1TB HDD - GTX 1650 - Win11
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Oké, az ritkán van használva, nem igazán napi nyúzásos gép ( Bár mostanság azért majdnem )