Hirdetés
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én félek a codec packoktól, nekem még soha semmi jót nem csinált egyik sem. Mondjuk itt a remek kivétel, ami erősíti a szabályt, neked bejött

Game booster. Ötletem van csak, nem használok ilyen programot, mert nem olyan gépem van, én csak itt ragadtam az EEE Pc topikban egy kérdés után
Talán emel picit az órajeleken a progi, de ezt mondjuk everest-el, vagy most már AIDA-val ellenőrizni tudod, hogy étnyleg így van-e.
Szerk:
" A Game Booster egy ingyenes segédprogram, ami a gyengébb géppel rendelkezőknek jöhet jól. A program lényege, hogy átnézi a gépen futó Windows szolgáltatásokat és a futó folyamatokat. Játék módban képes a játék szempontjából felesleges, RAM és CPU időt evő folyamatok kikapcsolására. A játék módból kilépve minden visszaáll a korábbi állapotba. "Egy ilyet találtam, nem tudom mennyiben fedi a valóságot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Path of Exile 2
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- gerner1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus A15 gaming laptop rtx4050 512
- Dell Precision 7750 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó MacBook Air (M1, 2020) asztoszürke 512Gb
- Garanciális // dobozos // Lenovo LOQ // Ryzen 7 7435HS // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs