Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hito

nagyúr

Na kezdem egy picit jobban beleásni magam a gép lehetőségeibe. 3 kérdés merült fel bennem amire egyenlőrenem lelem a válaszokat.

1: youtube-on láttam 901-es gépen futó gameket (unreal tournament, need for speed ug. 1-2, most wanted, stb...). Elég alapjátékok, de az én igényeimet bővel kímerítik és akadásmentesen gyönyörűen futnak. Aida-val megnéztem a videokarit, 128MB-ot ír és olvastam vhol hogy max 256-ig lehet húzni. Elvileg ezeknek a játékoknak bővel hasítaniuk kéne 128-on is, nálam pl underground első része élvezhetetlenül szar, hiába butítom beállításokba. Mit kell tennem h menjenek ezek a játékok, és hogy lehet videókarit 256-ig húzni? Vagy kell bele tenni egy 256-osat? Lehet egyáltalán? Tudomásom szerint integrált a kártya...

2: Win Vistát is láttam, hogy megy 901-en. Érdemes rá feltenni, vagy azért a vistához kevés a vas?

3: Rossz diskre tettem az xp-t :U Sajnos a 4gigásra. Kiderült h hiba volt, mert már mindenre írja kifele, hogy kevés a lemezterület. Tudtommal Norton Ghost-tal át lehet pakolni másik particióra/disk-re a windows-t. Tényleg így van, vagy valami számomra most még láthatatlan akadályba fogok ütközni és inkább el se kezdejem?

Előre is köszönöm a tippeket/válaszokat :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés