Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Na kezdem egy picit jobban beleásni magam a gép lehetőségeibe. 3 kérdés merült fel bennem amire egyenlőrenem lelem a válaszokat.
1: youtube-on láttam 901-es gépen futó gameket (unreal tournament, need for speed ug. 1-2, most wanted, stb...). Elég alapjátékok, de az én igényeimet bővel kímerítik és akadásmentesen gyönyörűen futnak. Aida-val megnéztem a videokarit, 128MB-ot ír és olvastam vhol hogy max 256-ig lehet húzni. Elvileg ezeknek a játékoknak bővel hasítaniuk kéne 128-on is, nálam pl underground első része élvezhetetlenül szar, hiába butítom beállításokba. Mit kell tennem h menjenek ezek a játékok, és hogy lehet videókarit 256-ig húzni? Vagy kell bele tenni egy 256-osat? Lehet egyáltalán? Tudomásom szerint integrált a kártya...
2: Win Vistát is láttam, hogy megy 901-en. Érdemes rá feltenni, vagy azért a vistához kevés a vas?
3: Rossz diskre tettem az xp-t
Sajnos a 4gigásra. Kiderült h hiba volt, mert már mindenre írja kifele, hogy kevés a lemezterület. Tudtommal Norton Ghost-tal át lehet pakolni másik particióra/disk-re a windows-t. Tényleg így van, vagy valami számomra most még láthatatlan akadályba fogok ütközni és inkább el se kezdejem?Előre is köszönöm a tippeket/válaszokat

Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 15 G8 Profi Ügyintézős Laptop -50% i7-1185G7 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Sure View
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos a 4gigásra. Kiderült h hiba volt, mert már mindenre írja kifele, hogy kevés a lemezterület. Tudtommal Norton Ghost-tal át lehet pakolni másik particióra/disk-re a windows-t. Tényleg így van, vagy valami számomra most még láthatatlan akadályba fogok ütközni és inkább el se kezdejem?