Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
télleg, baszki már nem látok...jó akkor az msi - asus vitát visszavonom, de az aspire......hát igen..nagyobb, nehezebb, jobban melegszik....de még mindig kisebb mint más notebokk-ok, mág mindig több funkciója van mint az asusnak, szal akit nem zavar a súly...annak mindegy..bár msot igy hirtelen meg nem tudom mondani, hogy 3 kiló az mégis myiel nnehéz, keresek vmit....na, fogtam egy bevásárlószatyrot, beleraktam egy kétliteres üditőt, meg egy másik 2 literest, de abban csak félig, vagy még addig se volt a lé, ez igy volt 3,1 kiló...hát elég súlyos, azt hittem hogy 3 kiló az semmi...mert igy elképzelni ugye eég nehéz...de igazad lehet, téllleg sokat számit a súly, és valszeg sszivesebben cipelném a pillekönnyű, egykilósat, mint a 3at....persze mindez noteboojk-táskával nem nagy gond, na de akkor is..ha pl. itthon cipegeted, vagy a suliban...nehéz azért, meg aminek nagyobb a súlya könnyebben le is td esni..bármint mivel nagy és vaskos....szal szó ami szó 3 kiló nem kevés, ebben igazat adok...nem elhanyagolható szempont...hát a funkcióbeli különbséget meg mindenki döntse el maga...bár maj én is ugy teszek, ah lesz 100k-m..akkor majd a boltban kézbefogom mind a kettőt, azán majd ugy váalsztok, de mondom, valszeg a 904-es lesz, nem drága, és amire kell arra elég...csak az embernek ne legyen az az érzése, hogy az eee pc nem is számitógép, hanem inkább pda, mert én számitógépet akarok, nem pedig pda-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- Fujifilm X
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MacBook air 13 2024 m3 8/256gb garancia
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs