Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
Ha valakinek negatív feedback-et ad valaki, mert nem válaszol vagy nem jött meg, akkor hogyan lehetséges mégis, hogy tudja töröltetni ezt a feedback-et és aki adta azt nem értesítik a törlésről és nem is lehet neki újra feedback-et adni.
-
Ciccuka
veterán
Ha az alsót választom csak ennyi van:
Return an item for a refund
If your item arrives damaged or faulty, you can return it for a refund. If you've changed your mind and want to send it back, you can ask the seller if they'll accept a return.Ha nem tetszik visszaküldheted. Mást nem lehet itt kiválasztani.
-
Ciccuka
veterán
Egyébként már nem lehet nyitni sima case-t?
Csak ez a kettő van:
Get help with an item that hasn't arrived
Return an item for a refundKicsirics77 Ha tudod leírhatnád
-
Ciccuka
veterán
Adtam rossz értékelést 2 napja egy shopnak, mára már ez ott se volt.
Rossz leírás és kommunikáció ez volt benne, miért törölhették? -
Ciccuka
veterán
Nem!
Ezeken még a régi jön be:
www.ebay.co.uk
www.ebay.de
www.ebay.com.auEzen meg az új (áttekinthetetlen):
www.ebay.com -
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
Hogy lehet visszaállítani a kinézetet a régire a History-nál?
Nemrég változott meg, de zavar már most. -
Ciccuka
veterán
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Ha ez így van akkor meg ne legyen ebay-en! Elfogadta a szabályokat.
-
Ciccuka
veterán
Úgy tűnik tavaly óta divattá vált az ebay-en:
aw-confirm@ebay.com
ebay bid cancellation notice -
Ciccuka
veterán
Mit lehet csinálni abban az esetben, hogyha $ helyett homokóra látható (de cancel opció nincs, PP-nél se) a seller-t törölték (No longer a registered user) ebay resolution center-ben se lehet case-t nyitni (15 nap után)?
We're sorry there's an issue with this purchase. Unfortunately, PayPal reports that we can't open a case for this item.You can try to work out this problem by contacting the seller.
-
Ciccuka
veterán
Kiegészítés
Off-ban is volt -
Ciccuka
veterán
Áron alul megnyertem egy bid-et, de a seller magától törölte az egészet még értékelni se tudom. Mit lehet csinálni?
-
Ciccuka
veterán
Ez milyen oldal tulajdonképpen?
-
Ciccuka
veterán
Postának van ilyen esetre egy felállított megoldásrendszere, ami a való életben nem úgy működik, mint ahogy le van írva. Tehát valószínűleg eljut a kézbesítőhöz és rajta fog múlni, hogy hova dobja be, de lehet egyszerűen visszaküldeti a feladónak, ha nem kíván vele vacakolni
-
Ciccuka
veterán
Nektek jól működik most az oldal, mert mintha be lenne lassult és nem lehet használni normálisan?.

-
Ciccuka
veterán
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!
-
Ciccuka
veterán
Az értékelések, hogy vannak, ha ugyanattól az eladótól vesz valaki valamit?
7 nap után kap csak újabb pozitívot (addig egynek számít minden vásárlás)? -
Ciccuka
veterán
válasz
havri1
üzenetére
De akkor miért írták többen ennek pont az ellenkezőjét korábban itt a topikokban?
Ez nem jó, mert semmi értelme nincs, csak hátrányt jelent. Hogy lehet visszacsinálni ha a seller nem válaszol vagy nem érdekli? Ha nem akarom, akkor ne vonja már össze, külön problémát okozva . -
Ciccuka
veterán
Mit lehet tenni, ha nyertem több tételt, de a seller csak úgy összevonta egyből (request total-al), de mégis külön szeretném kifizetni?
-
Ciccuka
veterán
Hogy lehet értékelést megváltoztatni?
-
Ciccuka
veterán
Mit lehet tenni, ha:
a vevő nem akarja (nem tudja) kifizetni a terméket és kéri a tranzakció törlését (trükkösen)
miután ez megtörténik negatív értékelést ad az eladónak
aki így már unpaid item tranzakciót se tud nyitni, mert a case bezárult
ilyen esetben miért lehet negatívot adni, mert nem fair (így tönkre lehet tenni, aki jóhiszemű és segítőkész)
kiszolgáltatott helyzet
jelentés és az ügyfélszolgálat meg semmire nem jó, mert nem érdekli őket
magyar ügyfélszolgálat létezik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung BM9C1 Nvme 512GB újak!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest