Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaoru
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #442 üzenetére
igen először rossz firmwaret raktam bele (fmeset) de aztán felülírtam a rendes firmwarrel. Fene msot küldhetem vissza
De lehet rendelni, de az amerikai ebayről. Egyet ajánlanék is: Paintball ultimate -mi innen rendeltünk volna- és normális postázási költségük van. Hatóságilag engedélyezik a paintball behozatalát, mivel nem minősül igazi fegyvernek, viszont számolj rá áfát és vámot, igne kcisi az esélye annak, h egy ilyen alol ki tudnál bújni. -
Kaoru
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #440 üzenetére
és mit jelnt haa kijelző villog és semmit sme csinál?
(firmware update előtt nem csinálta ezt...) -
Kaoru
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #438 üzenetére
majd lefényképezem ha megtaláltama fényképezőgépet, a doboza az nagyon nagy(szám)
Bővebben: link -
Kaoru
senior tag
most jött meg hong kong-ból az mp3 lejátszóm, pontosan 7 nap alatt!
-
Kaoru
senior tag
válasz
Anthony001 #429 üzenetére
visa electronom van, azért
-
Kaoru
senior tag
jajj most kéne 1 ember télleg akinek van paypalja. 10.06€-ról lenne szó össz-vissz, teljesen mind1, h hol lakik mert hozzám küldik az árut. pénzt egyből befizetném, csak nincs kedvem németországba küldözgetni 1 ismerősömnek, h fizesse már ki paypallal.
g@bo?
egyébkénd g@bo meg vna még golden sunod?
Thx előre is. -
Kaoru
senior tag
How do I use a confirmed address?
A confirmed address is an address that has been reviewed by PayPal and found to be safe based on information related to the address. For example, a credit card billing address is confirmed because PayPal can check that the address is the same as the address on file at the credit card company.
Sellers can use confirmed addresses to help make informed decisions when shipping goods. Sellers can be more confident in shipping goods to a confirmed address, but sellers can still ship to an unconfirmed address. An address remains unconfirmed because PayPal does not yet have enough information to confirm it.
Sellers can use confirmed addresses to meet the Seller Protection Policy. Shipping to a confirmed address on the Transaction Details Page is one requirement of the Seller Protection Policy.
Why can't my bank account be confirmed?
PayPal does not allow confirmation from banks where our authentication methods will not function properly. We encourage members who have been unable to verify their PayPal account to register with another financial institution.
Röviden magyarul:
Paypal leellenőrzi, ha az a cím és név amit te megadtál egyezik-e a kártyán regisztráltéval, ha igen -> confirmed, ha nem -> nem confirmed.
Ennek oka lehet: szüleid/tesód kártyája (nem a tiéd, de te használod és a te adataidat adtad meg. Ill, az OTP nem engedte az ebaynek az információ lekérését, amikor levette tőled az összeget, az a bank rendszerében lévő hiba. PayPal ienkor az javasolja, h válts bankot[/off] -
Kaoru
senior tag
Nekem most szóltak, h megkapták a pénzt és 10 napon belül meg kell h kapjam az mp3 lejátszót.
-
Kaoru
senior tag
Van aki küld németben és akkor egyből szokták mondani a pk-t.
A válaszadás, velem volt olyan h 10 percen belül megkaptam a választ, de volt aki 2-3 nap után válaszolt készségesen. -
Kaoru
senior tag
Most biddeltem egy mp3 lejátszóra 512mb potom 4,99fontért és meg is nyertem
pk költség 17€
-
Kaoru
senior tag
Ebayen egyébként németektől emg kínaiaktól érdemes vásárolni.
Németek -> Unió nincs VÁM, nem kerül sokba a postaköltség.
Kínaiak:bolhapiac, DVD-éket, japán zenéket/filmeket érdemes tőlük venni, meg elektronikai kütyüket, meg airsoft/paintball cuccosokat. Igen segítőkészek, kp-t is lehet nekik küldeni becsületesek (1 ph társsal fordult elő, h amikor pénzt váltott nem volt kisebb bankójuk és 25$-helyett 30$-t küldött, az eladó meg berakott egy kis ajándékot kompenzálni a dolgot - először pénzt akart, de aztán túl rizikósnak találta a dolgot-).
-
Kaoru
senior tag
válasz
Anthony001 #336 üzenetére
én nme de 1 ismerősöm igen, neki bejött
-
Kaoru
senior tag
válasz
Anthony001 #333 üzenetére
nem. Az eladó viszont értesít. Legalábbis az esetek többségében. De van kivétel is... van aki még a pénzt sem vette fel, mert nem ért rá...
-
Kaoru
senior tag
válasz
Anthony001 #331 üzenetére
1-2 hét.
Velem fordult elő, h elküldtem egy csomagot németbe október elején és januárban ért oda :S azt mondták karácsonyi forgalom.....
De ezzel csal ielyesztgetni szoktam az embereket (de tényleg megtörtént) -
Kaoru
senior tag
Up, keresek olyan ebayezőt akinek már van paypal accountja (nem tudom miért lett bezárva a paypalos topik...). Mp3 lejátszót szeretnék venni, de a legtöbb helyen csak paypalt fogadnak el, én még sajnos nem tudtam ilyen bankkártyát kérni. 2 ismerősöm közül az 1ik németben lakik (és sajnos csak papypalos címre postáznak) a másik meg sikeresne letiltatta a kártyáját
Szóval aki budapesti és nem okoz neki nagy megterhelést az kérem dobjon meg a mailcímemen egy levéllel: naeko@axelero.hu (term az átutalandó összeget azonnal befizetném neki a számlájára)
Nyelvi nehézségeim nincsenek beszélek angolul is, németül is ebay accountom is van, már vásárolgattam ebayen, csak ez a fránya paypal mindig ...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Futás, futópályák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest