Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Terminus_

aktív tag

Na, én most buktam be 200$-t. De nem vagyok morcos, mert magamnak köszönhetem. Az adott úriember 2004 óta eBay-ezik és azóta eladott számos dolgot. Pl.: egy 7-es BMW-t darabokban. (Jó tudom, már ez is gyanús kellett volna, hogy legyen :) ) és 100%-os feedback-je volt. Gondolom várt a nagy üzletre és most nagy mennyiségben felrakott egy bizonyos fajta árut (story szempotjából lényegtelen, hogy mi volt az áru), amire persze sokan ráharaptak, mert zsír új cuccot kinált egyenesen a gyártótól beszezve és jó áron.

Aztán a megrendelés után 1 héttel elkezdtek szálingózni a negatív feedback-ek, hogy az aru szar. Gyakorlatilag selejetes az összes. Persze ő ''as is'' besorolás alatt árulta, tehát egy szavam se lehet.

Hozzám még csak a selejtes sem érkezett meg és azóta már ''No longer a registered user''. Bár én biztosítással kértem és PayPal-os tranzakció volt, úgyhogy még lehet nincs veszve minden. Ezzel nyugtatgatom magamat.

Hozzáteszem, volt már nagyon jó és iszonyatosan gyors üzletem is eBay-en. De nagyon kell vigyázni. Tehát inkább vegyetek drágábban PowerSeller-ektől.

Üdv,
    T_

Új hozzászólás Aktív témák