Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huroq
senior tag
Üdv!
Tudom, hogy nem teljes mértékben idevágó a kérdés, de esetleg ha megengeditek felteszem.
Paypal fiókhoz hozzá volt rendelve egy bankkártya. Paypal-lal fizettem egy terméket ebay-en, le is vonta az összeget a kártyámról. Sajnos nem jött meg a termék 2 hónap után sem. Sima ügy volt visszatéríti az összeget az eladó. Na most jön a probléma.
Azóta megszűnt a kártyám is illetve a hozzá kapcsolódó bankszámla is. (bankváltás miatt) A visszatérítést már elküldte, de ugye az a bankkártyámra érkezik, ami már nem aktív. Ilyenkor mi a teendő? Hova fog érkezni az összeg?Ha van bármilyen ötlet vagy javaslat azt szívesen fogadom.
-
Huroq
senior tag
válasz radi8tor #33201 üzenetére
Azért én bele tudtam futni kivételbe. Hongkongi cégtől rendeltem csomagot 39 $ értékben és senki nem állította meg a csomagot. Cég név nagy betűkkel szerepelt rajta, illetve hogy mekkora összegben lett rendelve és mit tartalmaz a csomag tételesen. Tudom, hogy nem számít, de az sem volt rajta, hogy ajándék.
Mikor rendeltem úgy kalkuláltam, hogy fizetnem kell majd áfát de nagy meglepetésemre simán megjött a csomag. -
Huroq
senior tag
válasz B-L-A-C-K #33214 üzenetére
Hogy a visszatérítés megtörtént-e, azt pontosan a paypal fiókodban nézheted meg a tranzakciós listában. Az a biztos. A visszatérítés minden esetben oda érkezik, ahonnan fizetve lett. Ez esetben a bankkártyádra. Paypal 2-5 munkanapot szokott írni, de ez maximálisan 30 nap lehet.
-
Huroq
senior tag
Érdekes nekem eddig csak egyszer kellett bármilyen fajta ügyet nyitnom. A többi esetben egy egyszerű üzenetváltás megoldotta a problémát.
-
Huroq
senior tag
Meglepetésemre ma megérkezett 6 munkanap alatt Kínából a csomagom.
Ilyen gyors még egyik sem volt. -
Huroq
senior tag
-
Huroq
senior tag
válasz Buster17 #33490 üzenetére
Itt nem arról volt szó, hogy megéri -e.
Én csak leírtam, hogy lehet olcsóbb, ha a postát választja.
Természetesen, ha több a postaköltség mint maga az áru értéke, akkor felejtős a vissza postázás.
A postaköltség általában bukó dolog. Elég kevés eladó állja a vissza posta árát.Közben általánosságban feltennék egy kérdést.
Ugyan attól az eladótól vásároltam 6 terméket. Mind a 6 megjött és értékeltem is őt, de ő még nem tette meg. Írtam már neki, hogy esetleg ha megtenné értékelhetne. Válasz azóta sem jött tőle (bő 1 hete). Ilyenkor lehet valamit tenni?[ Szerkesztve ]
-
-
Huroq
senior tag
válasz -HajTömeg- #33642 üzenetére
Nem tudom mekkora értéke van amit el szeretnél adni, de maga a csomag feladása 2-3 € (ha 100g -ig belefér) + maga az ajánlás 2-2,5 € (árfolyam függő), tehát 5€ alatt nem igazán tudsz szállítani.
Persze, ha nyomkövetési számot is akarsz mellé.[ Szerkesztve ]
-
Huroq
senior tag
Hali.
Az normális, hogy már 3 napja vám elé van állítva a csomag? NFC tageket tartalmaz a csomag kb. 4-5 AU$ értékben. Nem értem mi tart eddig máskor 1 max. 2 nap alatt ezt elvégezték.
Csak megjegyzésként. Többet Hong Kong -ból expressz szállítással nem kérek semmit. Később megrendelt sima csomagok előbb megérkeztek mint ez. :/
-
Huroq
senior tag
Nekem sem akaródzik megjönni az aug. 03-án megrendelt csomag Hong Kongból.
Az egy nappal előtte illetve az egy nappal későbbi csomag is már több hete itt van.
Nyitottam egy case-t és azt mondta, hogy biztos a rossz időjárás miatt.
Ilyet sem hallottam még. Tereli a témát és, hogy még várjak 5-10 napot
No sebaj majd az ebay dönt az ügyben. -
Huroq
senior tag
Sziasztok!
Nyitottam még pénteken egy caset. 3 nap alatt nem tudtunk megegyezni ezért gondoltam másnap escalálom.
Nap végén jött egy üzenet, hogy visszafizeti az összeget,de meg kell ígérnem, hogy ha megjön a csomag vásárolok tőle még egyet. Természetesen benne voltam, de azóta megint nem válaszol a csávó és már nincs Escalate felirat sem.
Ebben az esetben, hogy tudom escalálni?Előre is köszönöm.
Üdv.
Erik -
Huroq
senior tag
válasz Agostino #34897 üzenetére
Üdv!
Természetesen nem zártam a case-t.
A megegyezés pedig úgy szólt, hogy ő most visszaadja a pénzt, de ha ez után megérkezne a csomag, akkor veszek tőle még egyet, tehát visszafizetem amit ő visszaküldött.
A megállapodásunk előtt még fel tudtam terjeszteni, de az utolsó üzenetem óta nincs ott ez a lehetőség, amit nem nagyon értek miért. :/A válaszodat köszönöm.
-
Huroq
senior tag
válasz Agostino #34909 üzenetére
Igen. Nekem is ott volt eddig ez az üzenet, de már sajnos nincs.
Csak ennyi:"You can also:
Add a message to the seller, or close this case if you are satisfied.
The case will automatically be closed on Oct 15, 2013."Jelenleg azt írja várjak az eladó válaszára, amit nem nagyon értek miért, hisz ha sosem válaszol, akkor mi lesz? Még arra tudok gondolni, hogy lehet 3 munkanap múlva újra rá tudok nyomni, bár ez is hülyeség hisz miért ne tudnék most.
Fel kellett volna terjesztenem amikor lehetett. Asszem többet nem várok senkire. -
Huroq
senior tag
Aki ajánlotta ezt a vevőt: courtesytrading
annak köszönöm.
18-án feladta a csomagot ma megérkezett a memóriakártya. Hibátlanul teszi a dolgát. -
Huroq
senior tag
Üdv!
Ápr. 28-án nyitottam egy case-t. Másnap válaszolt is rá az eladó, hogy vissza fizeti a termék árát, de egyeztetnie kell a menedzserével. Azóta nem jött tőle válasz, és refund sem.
Pontosan hány nap után jelenik meg az escalate lehetőség?Köszi.
-
Huroq
senior tag
Üdv!
Érdeklődni szeretnék, hogy eBay-en van olyan eladó akitől megbízhatóan lehet mobilt vásárolni?
Rendelgettem sok mindent már külföldről de konkrétan telefont még sohasem.
Ha esetleg valaki tud ajánlani ilyet azt megköszönöm előre is.Ha esetleg webshopot tudtok az sem baj.
-
Huroq
senior tag
Érdekes az értékelési rendszer eBay-en.
Tegnap kiosztottam egy negatívot és rá pár órára megszaporodtak a pozitív értékelések. (több 10 darab)
Kb. egy időpontban. Ezeket nem figyeli az eBay, hogy csak javítják az arányukat?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- DIGI Mobil
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Napelem
- Motorola Edge 40 Pro - szélsőséges eset
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.