- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
válasz
randras #35115 üzenetére
Az egy dolog, de ha én küldök érte futárt aki felveszi nála és kihozza nekem. Persze nem biztos, hogy belemenne de van rá esély. Rákérdezek, az még nem kerül semmibe, de valószínűleg nem fogom bevállalni. Pedig nagyon kellene.
(#35114) mikk2000: De van benne. Jumperrel össze van kötve a két bemenet, de opció hogy használhasd kettős kábelezéssel is.
-
Tamoo
nagyúr
0-ás eladótól ilyesmit nagy merészség lenne bevállalni ugye?
-
Tamoo
nagyúr
Nem ide tartozik, de hátha van valakinek tapasztalata.
idealez.com / TaiwanTrade -ről vásárolt már valaki?Konkrétan ez a cucc érdekelne, csak nem tudom be merjem-e vállalni innen.
Fizetés elvileg PayPal, szállítás FeDex ($25)
-
Tamoo
nagyúr
Erre senki semmit?
-
Tamoo
nagyúr
Hello!
Rendeltem Kínából egy kis pocket erősítőt. 43Euróra jön ki szállítással együtt, 45-ig vámmentes ugye? Így elméletileg nem lehet "probléma"...Tracking number-t valami 4px.cc oldalhoz kaptam... erről mit lehet tudni, itthon nekem postás fogja hozni vagy futár? Szerintetek kb. mikorra várhatom a csomagot?
Elvileg valamilyen gyorsabb szállítást választottam a lehetőségeknél: "Royal Mail Airmail (Small Packets)", valamennyivel drágább is volt. Bár azt nem tudom, hogy végülis ezzel adta-e fel...
Nem vagyok valami tapasztalt ezen a téren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen házat vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L590 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- MSI CYBORG 15 A13V
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest