Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun620
aktív tag
válasz intercooler #29379 üzenetére
Ha teendőd van, kapsz levelet a Postától.
>> Galaxy Tab 2 7.0 P3100/P3110 matt/fényes (klasszikus) fólia, Galaxy S WiFi 5.0 fólia >> http://bit.ly/11HvvRU <<
-
bul07
nagyúr
Nekem az ilyenem a vásárlástól számítva 29napra jött meg , így szerintem 30napon belül megjön
NAV-tól jön levél akkor már Magyarországon van( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
SUPREME7
addikt
Nekem levélként jött egy alkatrész, pont ma érkezett meg, és szintén 24.-én frissült utoljára ugyanezzel a bejegyzéssel. Csomagként viszont lehet, hogy rámennek a vámon.
-
Tamás88
őstag
válasz intercooler #29436 üzenetére
Ez meg mi? Amúgy már én is várok 2 csomagot HK-ból, remélem jövőhéten megérkezik.
-
Andie
őstag
válasz intercooler #29438 üzenetére
Én ebből sem látom, miafene ez
Tudom, n00b vagyok.Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
kirkri
addikt
válasz intercooler #29661 üzenetére
Ha nem csúszol ki a határidőből, akkor nem lesz belőle tanulópénz.
A vásárlástól számított 45 napon belül nyitni kell egy claim-et és visszakapod a pénzed.
Első körben érdemes egyeztetni az eladóval, talán magától is visszafizeti a pénzed. Ha ilyen sok negatívja van, akkor abba ne menj bele, hogy újra elküldi a terméket, mert ha kicsúsztál a 45 napból, akkor már nem tehetsz semmit.21 éve a Prohardveren! ™
-
tamas1985
aktív tag
Egyébként szerintem nincs olyan sok negatív értékelése, ha megnézed 98% felett van és majdnem 300000 eladása, de egyébként azt kell csinálni amit az előttem írom mond.
-
bul07
nagyúr
37-39napon írj neki hogy nem jött meg a tétel és kéred vissza az árát, ha nem tudtok megegyezni akkor a 43-44napon nyitni kell ügyet
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tamas1985
aktív tag
válasz intercooler #30894 üzenetére
Szerintem megveszed mindegyiket és egyszerre kifizeted, de ha sorban megveszed és kifizeted akkor is ő látja hogy egy embertől jött a rendelés és egy csomagba pakolja.
-
bul07
nagyúr
válasz intercooler #30894 üzenetére
Ha nem ad kedvezményt a posta díjból nem érdemes egyben venni, sőt ha az egyben fizetett összeg meghaladja a áfa/vám határt akkor még plusz járulékfizetés is képbe kerülhet
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Winner_hun
titán
válasz intercooler #42945 üzenetére
Kapsz majd egy papírt amin mindent leírnak. A PayPal-es számlát ha elküldöd nekik annyi elég lesz.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz intercooler #42947 üzenetére
Továbbítod nekik amit e-mailben kaptál.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
bl4ze
veterán
2014.04.17
02:31
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs2014.04.18
14:55
Küldemény információ:
Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedureMielőbb emailben a ragszámmal add meg nekik az infókat, PayPal fizetés lementve - tartalom.
Ennyi
.:. bl4ze .:.
-
MODERÁTOR
Ezt a magánszemélyes hülyeséget hagyjuk már. A magánszemélytől érkező áru azt jelenti, hogy nem adtál érte ellenszolgáltatást, csak simán kaptál egy csomagot ingyen baráttól, rokontól stb ajándékba. Ha ennek az értéke meghaladja a 45 eurót akkor fizetni kell utána.
Viszont ha te rendeltél, és jelen esetben ez van, akkor a 22 eurós határ vonatkozik rád, és teljesen lényegtelen, hogy magánszemély-e vagy cég az eladó, mert adtál érte ellenszolgáltatást.A többit már elmondták, kb 6k Ft-ot fognak kérni. (27% ÁFA + ezer valamennyi a vám ügyintézési költség.)
-
veterán
válasz intercooler #51507 üzenetére
ma, holnap.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok