- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
kerobi #14417 üzenetére
Volt nekem is hasonló esetem kb 1 hónapja.
PayPal "beszigorított" és új jelszót kellett adnom, valamit felülvizsgálták az accountomat.
Lépj be PayPal-ba a saját oldalukon keresztül. Nem írtak semmit ott neked?
(bár, ha jól emlékszem a fizetési próbálkozásom után 1 nappal kaptam emailt tőlük, hogy váltsak jelszót, stb) -
kovy79
őstag
válasz
kerobi #14417 üzenetére
Haha... (bocsi, nem rajtad röhögök).
Ezzel én is szívtam 4-5 napig és utána magától "megjavult".
Napokig túrtam a netet a hibakód után kutatva, de semmi érdemleges választ nem kaptam.
Nálam a kártyával minden oké volt, bőven volt is a számlán pénz, szóval minden rendben volt (elméletileg). Már arra is gondoltam, hogy az ebay-en van valami limit. Van is, de az ki volt kapcsolva... Elvileg a kártyán (Mastercard) van napi limit, de bőven nem léptem túl.
Pénzt sem tudtam levenni, de egy másik, ugyanahhoz a számlához csatolt kártyával igen.
Egyedül az kavarhatott esetleg be, hogy ez hitelkártya, de a havi limitet bőven nem értem el.
Szerintem várjál pár napot és majd mindenképpen írd már be ide is, hogy mi történt az ügyben! Kíváncsi vagyok, nálad mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- HDMI topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Android játékok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4070 SUPER GDDR6X +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 10400F 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest