Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #5138 üzenetére
Mondjuk nekem ez kapóra jön. Már néhány hete csak a wl-t játsozttam le, talán egy 3. osztály rivalst a season reward miatt. De az új seasonba már bele se kezdtem érdemben. Ez nálam óriási leszokás. TOTY óta, meg mióta a két napos accal is 11 wint mentem, na meg az általam elképzelt játék működés miatt nem érzem értelmét egy base Maldiniért izzadni, amikor Maguire is megoldja... sőt. Stat szerint jobb is.
-
miro.
senior tag
válasz
Nandinagy #5138 üzenetére
Mert az evo nem arra van,hogy egy lapbol extran jo kartyat csinalj.
Hanem egy lapbol,aki akar lehet bronz vagy ezust,egy jatekos akit szeretsz,de sose jatszasz vele,mert nem kap promo lapot (pl. belolem kiindulva Salzburgba jatszik),vagy csak random valaki akit fejlesztesz, abbol igy mindig olyan lapot tudsz csinalni,ami a jatek azon szakaszaban egy hasznalhato promo kartyanak megfelel,igy betudod rakni a kezdodbe.
Ez az evok 99%-a,meg neha van egy-egy ami pl egy Theobol meg OP-b lapot csinal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest