- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #1912 üzenetére
Schar egy token. Van 4 féle token.
SB-Sárga
Rivals-Kék
Champs-Piros
Minden más-Zöld
Az első 3 értelemszerű miből tudod szerezni de csak rewardok mellé adják.
Tehát SB,Rivals,WL mivel 4 hét van a szezon végéig így értelemszerűen 4*2 token a maximum ami kiszedhető. Ezeket csak az adott rewardokra lőheted el tehát Raspadori-Fati-Nkunku. A zöld tokenek viszont gondolom küldik,sbc-k és hasonlók lesznek.
Na most én hallottam olyat, hogy a zöld tokenekkel kitudod egészíteni majd a másik 3-t ha mondjuk nem tudsz összeszedni annyit. Tehát ha pl. Nkunku kell de Champsba csak 4 token jött össze pirosból akkor 4 zöldel kiegészítve is kitudod venni Kunkut.Aztán, hogy ebből mennyi igaz nem tudom.A "token" játékosok viszont idén nem 34es bronzok lesznek hanem rendes játékosok mint pl. Schar is. Packokat kapsz és azokból nyithatod bármelyik token játékost is. Csak mondjuk a Champsba egy Mac Allister,Olga olyan lapok, hogy nem szívesen rakná bele az ember egy Nkunkuért.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Gombászkönyvek egyben
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest