- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Hááát nézőpont kérdése. A 14 sb azért sajnálatos, mert a szarabb/chainelt objectiveket ott nagyon simán meg lehetett csinálni és még reward is járt érte vasárnap. Persze lehet őket a végtelenségig ismételni ha a 14 meccset letoltad, de úgy már nem az igazi. A 15 win dren elég sweaty lesz, nem beszélve a mindössze 5 kvali és 15 wl meccsről. Ezekkel szimplán sokkal kompetetivebbe és izzasztóbbá tették a játékot.
-
Kristof_94
Topikgazda
Ezek szerint nem értetted a kérdést vagy csak nem akartad. Arra irányult, hogy meddig él az akció. Azért kérdeztem, mert tegnap egész nap elfoglalt voltam és nem volt rá időm, így nem tudtam, hogy pontosan meddig van az előrendelés.
Erre jönnek itt a személyeskedő kommentek, bár nem igazán értem miért van rá szükség, mivel én soha nem sértegettem senkit. Viccelni lehet, de van egy határ. Főleg úgy, hogy sz*rt sem tudtok rólam. -
thebigK
addikt
amik eddig a topikban vannak:
-4-3-2-1es formáció offolva (elvileg a 2cf helyett 2 cam lesz úgytudom)
-ingyenes és fizetős season pass, a fizetős megvehető lesz coinnal vagy fc point által is
-rivals változik, győzelem 3 pont, döntetlen 1, visszaesés is megoldható
-cf-lwb-rwb pozikat kiveszik
-manuális kapusmozgatás kevésbé lesz hatékony, kvázi csak 1-1 lépés balra vagy jobbra
-6 új PS a kapusoknak
-lehet szándékos (taktikai)szabálytalanságot elkövetni (r2+x, mezhúzás -> sárga)
-kapusok tudnak majd ütközni a kapufával ()
-ultradef, def, balanced, attack, ultra attack eltávolítva
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- SkyShowtime
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Intel Pentium Gold G5420T Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest