Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bodnarbenede

tag

válasz Jinxb1rd #916 üzenetére

Azért nem hülyének néznek. Én kipróbáltam. Mondjuk egy net kábelt is kicseréltem, meg bejelentettem hibát a net szolgáltatónál. Elvileg elismerték a hibát. Hát kíváncsi leszek. Amúgy este mintha jobb lett volna. Fel is jutottam zsinórban 4 győzelemmel a 2 osztályba. Majd ki is estem. A gond, hogy a sok év alatt már volt ilyen. Hogy jobb volt. Az indításnál nem állt meg egyből a csatárom. Majd pár nap után ugyanúgy szar. Annyi, hogy pl a port forwarding nem sokat ér, mert upnp bekapcsolva( ez az alap beállítás) magától nyit portot a játék a routeren. A qos ér valamit, ha mindenki a lakásban 4k netflixet néz, meg torrentezel. A kontrollernél elvileg tényleg nem lehete különbség. A vsync ok hogy ki kell kapcsolni, de a gsync úgy tudom jó a kompetitív játéknak. A net kábelnél elvileg elég a cat5e, felette elvileg csak szerver gépeknél kéne lennie. Szóval normális esetben ezeknek nem kéne számítania. Aztán más kérdés, hogy ea portásai mit raktak össze. :W engem a dologban az dühít, hogy nincs semmi, ami jelzi, hogy haver gond van. Pocket loss, akadozik a játék. Csak annyi, hogy teleportálnak a játékosok, meg a passzok csínbe mennek, meg egy fél tized masodpercre sem tudsz labdát megtartani sehol. Na mindegy. Próbálgatom. Még lehet hogy bridge is rakatom a routerem, bár akkor nem lesz kábel tvm. Ugyse sok meccset lehet rajta nézni már.
    Szóval na. Köszi a tippeket. :R

Új hozzászólás Aktív témák