- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
De hiányzott már a panaszkodás
Első tapasztalatok a Rivalsról meg úgy en bloc a gameplayről: Szar. A stepovert is egy csicska dolognak tartottam, de ahhoz legalább kellett némi tudás, hogy mindig a jó irányba húzd a sticket, hogy megcsinálja, ennél már csak ez sem kell.
Igazából továbbra sem lenne szükség ilyenekre ha úgy játszanának a lapok ahogy rávan írva vagy amilyen futási típusban vannak. De ameddig egy alacsony fürge játékos ugyanúgy indul meg ilyenek nélkül mint a 195 centis védőm addig helyzetbe esélytelen kerülni enélkül.Középpálya az konkrétan nem létezik a játékban. Kipróbáltam már több taktikát, de valahogy életidegen ahogy mozognak meg helyezkednek a középpályások. Ha 1 cdm 2 cm-el játszok rendszerint a cdm-em van legelől. Védekezésben még úgy ahogy jó a helyezkedésük, de támadásnál középen max kontrával lenne feltörhető a védelem, de hát a passzok meg olyan esetlegesek idén, hogy hiába van ott egy 88-87-83as passzolású lap, ígyis a legtöbb passzuk szar.
Térjünk rá a passzolásra. Számomra elképesztő, hogy az ellenfél, hogy képes 78as lapokkal egyérintőben végigmenni a pályán pontos passzokkal mikor nekem ha minimálisan rossz szögben áll a játékos akkor rendszerint értékelhetetlen passzokat csinál. Az íveléseket kinyírták teljesen ami azért nevetséges, mert a letámadást így max. kipasszolni tudnád, de ott meg az előző problémám jön elő, hogy a játékosok pontatlanok. Egy keresztlabdát se tud megcsinálni sem Dalot sem Frimpong, mert vagy rövid vagy mire átér a labda már ott áll a támadó a védőmön.
A dribbling de ide tartozik a védekezés is, vicc kategória. Cselek után rendszerint 2 méterre elpattan a labda tőlem, hiába Lauren Jamesel cselezek, de Rashford ugyanez. A védekezés nagyjából ugyanez. A védőm benn áll egy passzsávban de általában ha az Ai irányítja akkor háttal a labdának és fix, hogy átmegy rajta vagy elmegy mellette. Ha véletlenül mégis beleér, akkor meg elpattan tőlem. Gondolkodtam már, hogy itt nekem kéne valamit nyomnom? De mikor az L1es passzom 2 méterről úgy veszi le az ellenfél kp-ja mintha mágnes lenne a lábába akkor elgondolkodom, hogy nem én vagyok a hülye.
Próbálnék kiemelni valami olyan dolgot is ami tetszik az idei részben, de semmi nem jut eszembe
Ja de, a Rush mód.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Első tapasztalatok a Rivalsról meg úgy en bloc a gameplayről: Szar.
Ja de, a Rush mód.
LendvaiFeri1
Kristof_94