Új hozzászólás Aktív témák

• Jinxb1rd

addikt

Most megnéztem cristijan videóját és rákerestem a hírre is: Ott a web app továbbra is 18-án, a Companion meg 19-én érkezik, gondolom az a korrekt akkor, nem?

Illetve így meghallgatva nem realizáltam, hogy a divison rivals upgrade rewardhoz 15 kell, bár már írtátok is. Na az tényleg sok.

I mean feltételezzük, hogy átlagosan minden másodikat nyered meg: az 30 meccs egy héten. 10 órányi játék. Egy héten minden nap másfél órát kell játsz ezért. És lehet ez ennél rosszabb is: hogy csak minden harmadikat nyered meg, akkor az napi 2 órát át jelenthet. És közben nem SBC-zel, nem küldizel, nem csillagozol, nem Friendlyzel vagy bármi egyéb, ami kellhet objektivekhez még. 14 óra, ez túlzás. Ha mellette mást is csinálni szeretnél, akkor lényegében a hetedből egy teljes napot fifára költesz.

Mondjuk jó, ebbe nincs belekalkulálva az, hogy kilépsz ha vesztésre állsz már 2 perc után. Mondjuk a döntetlenért akkor nem tudom milyen pont jár, az hova tartozik?

Értem hogy egy cégnek a no life emberek érik meg, de ezt is szabályoznám valahogy az biztos...

Új hozzászólás Aktív témák