- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Most megnéztem cristijan videóját és rákerestem a hírre is: Ott a web app továbbra is 18-án, a Companion meg 19-én érkezik, gondolom az a korrekt akkor, nem?
Illetve így meghallgatva nem realizáltam, hogy a divison rivals upgrade rewardhoz 15 kell, bár már írtátok is. Na az tényleg sok.
I mean feltételezzük, hogy átlagosan minden másodikat nyered meg: az 30 meccs egy héten. 10 órányi játék. Egy héten minden nap másfél órát kell játsz ezért. És lehet ez ennél rosszabb is: hogy csak minden harmadikat nyered meg, akkor az napi 2 órát át jelenthet. És közben nem SBC-zel, nem küldizel, nem csillagozol, nem Friendlyzel vagy bármi egyéb, ami kellhet objektivekhez még. 14 óra, ez túlzás. Ha mellette mást is csinálni szeretnél, akkor lényegében a hetedből egy teljes napot fifára költesz.
Mondjuk jó, ebbe nincs belekalkulálva az, hogy kilépsz ha vesztésre állsz már 2 perc után. Mondjuk a döntetlenért akkor nem tudom milyen pont jár, az hova tartozik?
Értem hogy egy cégnek a no life emberek érik meg, de ezt is szabályoznám valahogy az biztos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Stellar Blade
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crimson Desert
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Phanteks Enthoo Evolv X ház Eladó
- Samsung Odyssey Neo G8 S32BG850NP Monitor Eladó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (3) (106 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (2) (72 ciklus 84% akku)
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LendvaiFeri1
Kristof_94